Prozone

ProzoneKompanija PROZONE – IT Solutions uspešno posluje u oblasti razvoja softverskih proizvoda i rešenja. Osnovana je 2002. godine u Novom Sadu, saradnjom sa velikim brojem klijenata, investirajući u kadrove i infrastrukturu razvila je sopstvene softverske proizvode i tehnologije u oblastima Document Management i Business Proces Management (DM, BPM).  

Danas PROZONE izrađuje softver za domaće i strane kompanije iz sektora osiguranja, bankarstva, elektrodistributivnih delatnosti  kao i za državne organe i organizacije.

PROZONE se već deset godina u svom radu oslanja se na svetske standarde, rešenja svojih partnera, opensource rešenja i sopstvena rešenja. Uspesi proizvoda kompanije PROZONE zasnovani su na primeni najmodernijih tehnologija i profesionalnom odnosu u poslovima upravljanja razvojem softvera i podršci korisnicima  u implementaciji razvijenih aplikacija.

Web site: www.prozone.rs

DOGAĐAJI

Citat dana

Mi zapravo znamo ako malo znamo. Sa znanjem raste i sumnja.
Johan Volfgang Gete

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: