Raiffeisen banka

logoRaiffeisen banka a.d. Beograd je jedna od vodećih banaka u Srbiji po svim najvažnijim kriterijumima. Svoje poslovanje u Srbiji započela je 2001. godine, kao prva domaća banka u stoprocentnom stranom vlasništvu.

Raiffeisen banka posluje u okviru grupacije Raiffeisen Bank International (RBI), jedne od najvećih bankarskih grupacija u srednjoj i istočnoj Evropi, i deo je RZB grupe. RBI je vodeća privredna i investiciona banka u Austriji, dok na 15 tržišta u srednjoj i istočnoj Evropi vodi razgranatu mrežu banaka, lizing kuća i drugih specijalizovanih kompanija koje pružaju finansijske usluge.   

Kao banka sa univerzalnim poslovanjem, Raiffeisen nudi sve vrste bankarskih usluga u skladu sa zapadnim standardima, uz istovremeno razumevanje specifičnosti i mogućnosti koje pruža domaće finansijsko tržište. Svoje aktivnosti danas razvija u tri pravca: poslovanje sa stanovništvom i malim preduzećima, poslovanje sa privredom, upravljanje sredstvima i investiciono bankarstvo.

Raiffeisen banka je dobitnik prestižnih priznanja „Najbolja banku u Srbiji u 2013. godini”, koju joj je dodelio renomirani finansijski magazin The Banker, odnosno „Banka godine”, dobijenog od strane magazina Global Finance. Nagrade za poslovni uspeh banka je dobijala redovno i od ostalih relevantnih međunarodnih finansijskih časopisa Euromoney i Finance Central Europe.

Pored vrhunskih poslovnih rezultata, Raiffeisen banka neguje i odnose uvažavanja i solidarnosti sa širom zajednicom, jer želi da etički i odgovorno pristupi svim segmentima društva, poslovne zajednice, ali i okoline u kojoj posluje. Tokom proteklih 13 godina poslovanja u Srbiji, banka je svojim donacijama pružila podršku mnogim institucijama, kao i pojedincima kojima je pomoć bila najpotrebnija.

Web site: www.raiffeisenbank.rs

DOGAĐAJI

Citat dana

Da bi neko saznao šta i ti znaš, treba da ga pronadeš i nauciš.
Anonimni autor

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: