R&S d.o.o. Sarajevo

rsFirma R&S d.o.o. Sarajevo je osnovana 1996. godine kao mala porodična firma ali sa jasnom vizijom za budućnost. Danas nakon 20 godina uspješnog poslovanja sa zadovoljstvom možemo reći da smo jedan od vodećih uvoznika i distributera: kancelarijskog materijala, promotivnih artikala i poslovnih poklona, kancelarijskog namještaja, kompjuterske opreme i sredstava za čišćenje. R&S d.o.o. Sarajevo zapošljava preko 50 radnika, posjeduje preko 3.500 m2 poslovnog prostora u BiH i svojim asortimanom snadbijeva preko 5000 kupaca. U ponudi se nalazi više od 20.000 artikala, bilo da se radi o direktnim distribucijskim ugovorima za područje BiH ili vlastitih robnih marki koje se rade po visokim standaradnima.

2008.godine unaprijeđujemo svoj način i obim rada na područuju promotivnih artikala otvarajući vlastitu štampariju gdje nudimo usluge štampe na svim artiklima iz našeg asortimana. R&S štamparija sa vrhunskim mašinama i najkvalitetnijim bojama vrši štampanje svih artikala iz naše ponude. Prateći evropske i svjetske standarde uspješno štampamo sve plastične, metalne, drvene, kožne, keramičke te tekstilne proizvode.

Naš naredni cilj je povećati prodaju i plasman naših proizvoda u svim prodajnim kanalima u kojima djelujemo, proširiti distributivnu mrežu i očuvati zadovoljstvo naših kupaca koje je naša najbolja preporuka.

DOGAĐAJI

Citat dana

Nikad ne započni dan ako on nije već završen na papiru.
Anonimni autor

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: