Sa Adobe sertifikatom - preko 10 000 poslova

 Da li znate koliko su sertifikati u stvari bitni i u kolikoj meri mogu doprineti vašoj karijeri? Vrednost sertifikata je mnogostruka, pogotovo u IT oblasti, koja je danas najdinamičniji i najnapredniji sektor poslovanja.

zena

Prema rezultatima istraživanja koje je uradila korporacija Microsoft, za više od polovine IT menadžera sertifikat je glavni kriterijum za zapošljavanje. Čak 63% ispitanika tvrdi da su sertifikovani pojedinci mnogo više profesionalno produktivni od njihovih nesertifikovanih kolega. A skoro polovina ispitanih IT stručnjaka otkrilo je da su, zahvaljujući svojim ozvaničenim stručnim veštinama, dobili povećanje plate.
I zaista, praksa ovo potvrđuje iz dana u dan.

Međutim, sertifikati ne treba da budu još jedna bespotrebna stavka u vašoj biografiji, već ulaznica u svet uspeha i velike zarade. Recimo, možete biti dizajner bez premca, ali Adobe sertifikat je, zapravo, ono što najmerodavnije potvrđuje koliko se u stvari dobro snalazite u oblasti dizajna, weba i videa. Ovaj sertifikat je priznat u celom svetu, a naročito se ceni u Srbiji.

Posao iz snova

Koje pogodnosti možete imati ako posedujete Adobe sertifikat:

  • Birajte projekte po svojoj želji: na online berzama freelance poslova postoji na hiljade otvorenih radnih mesta vezanih za Adobe, među kojima su poslovi koji zahtevaju poznavanje Photoshopa i Illustratora i mnoge druge vrste Adobe veština.
  • Radite bez geografskih ograničenja: Stručnjaci imaju slobodu da biraju gde i kada će raditi.
  • Svaki radni sat se plaća. Vreme se automatski prati, a isplate su svake nedelje. Vi raspolažete svojim vremenom!

Kako dobiti Adobe sertifikat?

adobe

Nakon uspešno završenog školovanja na ITAcademy možete da polažete za sticanje cenjenih Adobe sertifikata. Najpre dobijate sva neophodna znanja koja su esencijalna za jednog Adobe eksperta, a onda besplatno polažete jedan ispit u okviru Adobe sertifikacije, u prostorijama ITAcademy.

Sada imate sertifikat u rukama. Šta dalje?

Adobe sertifikat i oDesk:
Adobe i oDesk udružili su snage kako bi unapredili prilike za posao u zajednici Adobe Certified eksperata. oDesk je najveće i najbrže rastuće stecište poslova na internetu, broj 1 po godišnjoj zaradi po ugovorima. Preko 350.000 kompanija koristi oDeskovu ponudu talenata za projekte najrazličitijih obima, što znači da kompanije i stručnjaci mogu da rade zajedno bez geografskih ograničenja.
Kreirali su posebnu grupu na oDesku kako bi omogućili nosiocima ACE zvanja da se istaknu i predstave svoje Adobe sertifikate kompanijama koje su u potrazi za nadarenim ljudima. Svaki član grupe dobija zvaničnu ACE značku na svom oDesk profilu i biće u prilici da pretražuje i prijavi se na preko 4.000 otvorenih Adobe konkursa za posao.

Šta je oDesk?

Pogledajte zanimljivi video koji vam pomaže da razumete šta je to zapravo oDesk:
Video oDesk

Kako da se registrujete na oDesk:
Da biste pristupili hiljadama Adobe poslova na oDesku, potrebno je da uradite sledeće:

  1. Registrujte se na oDesk klikom na link i prijavite se kako biste se pridružili grupi;
  2. Zatim pristupite Adobe Certified portalu da biste objavili svoje Adobe potvrde - adobe-group@odesk.com;
  3. Nakon što pošaljete prijavu, oDesk će potvrditi vaš sertifikat.

Dodaj komentar

[*] Potrebna polja


DOGAĐAJI

Citat dana

Samo čovek koji ništa ne uči, nikada ne greši.
Teodor Ruzvelt

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: