Sedmica

„sedmica.rs” : Tutorijali kao efikasan način širenja znanja i veština

Prepoznavši kvalitet i entuzijazam u želji da znanja i veštine u oblasti IT-ja učine dostupnim svima, LINK Business Incubator je svesrdno podržao ideju petorice mladih i kreativnih umetnika iz Novog Sada da na jednom mestu objedine bogat edukativni materijal kao pomoć svima koji žele da usavrše ili steknu nova znanja i veštine u oblasti informacionih tehnologija.
 
Zahvaljujući ovoj podršci, ideja o besplatnim tutorijalima postala je uspešna stvarnost.

Šta vam pruža sajt „sedmica.rs”?

Sve što vas interesuje o grafičkom i web dizajnu, 3D modelingu, programiranju video-igrica, muzičkoj produkciji, sada možete pronaći  na sajtu  „sedmica.rs”.

Za produktivno znanje i uspeh u poslu nije bitno samo da naučite nego i da to znanje održavate aktivnim, svežim i savremenim. Zbog stalnog povećanja obima novih informacija, neophodno je da se procesi prenošenja stalno poboljšavaju. Ovo pravilo naročito važi za obrazovanje u polju IT-ja, jer je to oblast koja najbrže napreduje i razvija se.

Novi tutorijali svakog dana

Na sajtu „sedmica.rs” sadržaji se ažuriraju svakodnevno. Princip je takav da je svaki dan u nedelji rezervisan za određenu oblast IT-ja. Naime, svaki od petorice osnivača sajta ima određeni dan za postavljanje, kada na portal dodaje nove tutorijale iz svoje oblasti.

1.   Ponedeljak je dan kada možete učiti od Marka Petrovića o Photoshopu. Visokokvalitetni tutorijali o raznim mogućnostima i efektima Photoshopa pomoći će Vam da imate bolji uvid u ovaj funkcionalnosti ovog programa.

2.   Utorkom, Momčilo Popov organizuje umetničku sekciju  web dizajna,  na kojoj možete saznati mnogo korisnih i važnih informacija o principima i kodiranjima modernih web sajtova.

3.   Sredinu nedelje iskoristite tako što ćete, uz pomoć Marka Ivanovića,  saznati nešto više o projektovanju u različitim programima za 3D dizajn.

4.   Četvrtkom učite i zabavite se sa Nikolom Lukićem, dok kreirate različite vrste igrica preko jednostavnih tutorijala koji su prilagođeni svima, bez obzira na prethodno znanje.

5.   Petak je dan za note, kada Vam Branislav Vajagić šeruje znanja i iskustva koja možete iskoristiti u muzičkoj produkciji. Ova kategorija obuhvata različite segmente kreiranja muzike i daje vam mogućnost da sami birate kakvu muziku želite da pravite.

6.   Subotom poslušajte zanimljive intervjue sa najboljim radovima kako domaćih tako i stranih kreativnih dizajnera, fotografa i slikara, koje je za vas pripremio Momčilo Popov.

7.   Nedeljom možete preuzimati  nove, besplatne linkovi, fontove, ikonice, elemente za web sajtove, opise besplatnih programa i ostale zanimljive i korisne sadržaje. Na ovaj dan možete videti i koje su to besplatne radionice koje se održavaju, pročitati važne savete i uputstva i uživati u besplatnim predavanjima.

Posetite sajt Sedmica >>

DOGAĐAJI

Citat dana

Samo čovek koji ništa ne uči, nikada ne greši.
Teodor Ruzvelt

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: