LIVE STREAM seminara: IKEA „eTalent Factory”

„e-Talent Factory” je inicijativa kojom kompanija IKEA želi da se, kroz program plaćene stručne prakse u trajanju od 12 meseci, približi studentima završnih godina na diplomskim i postdiplomskim studijama i pruži im mogućnost stručnog usavršavanja u oblasti internet poslovanja. Program je baziran na talent-acquisition ideologiji i posvećivanju pažnje potrebama zajednice za dodatnim programima profesionalnog razvoja za mlade ljude.

ikea

U prethodne dve godine u e-Talent Factory programu je učestvovalo osamnaest studenata završnih godina studija raznih smerova i profesionalnih orijentacija. Ponosni smo na činjenicu da je veliki broj polaznika programa sada stalni deo IKEA tima.

Želimo da studenti u toku prakse nauče nešto novo i pronađu novi karijerni pravac za sebe. Praksa je plaćena i traje 12 meseci, a od studenata se očekuje prisustvo u onoj meri u kojoj im fakultetske obaveze dozvoljavaju.

Kompanija IKEA studentima na praksi pruža mogućnost da se razvijaju u oblastima svog interesovanja, bez obzira na njihovu akademsku pozadinu i prethodno iskustvo. Oblasti pokrivene praksom su informacione tehnologije, web merchandising, web dizajn i web editing.

I najvažnije – ne plaši se! Čak i ako nemaš iskustva u ovim oblastima, ne znači da nisi prava osoba za ovaj program!

Gde i kada

Budite nam dragi gosti 22. decembra od 11 časova u prostorijama kompanije LINK group (Cara Dušana 34, Zemun) i upoznajte se sa svim detaljima inicijative „e-Talent Factory”.

Live stream

Prijave za lično prisustvo su zatvorene! Zbog velikog interesovanja, omogućili smo online praćenje predavanja. U subotu, 22. decembra u 11:00 časova, klikom na link, pristupate prenosu predavanja.LIVE STREAM

Ukoliko te interesuje ova inicijativa, pozivamo teda pripremiš YouTube video, u kom ćeš nam reći zašto želiš da učestvuješ u ovom programu i predstaviti svoje interesovanje za oblast web i digitalnog poslovanja, ali i uređenja prostora.

Očekujemo da:

  • poznaješ digitalne medijske kanale,
  • umeš da objasniš kompleksne probleme i procedure,
  • poseduješ veštine analize i rešavanja problema,
  • imaš dobre veštine komunikacije,
  • govoriš engleski jezik.

Link ka svom YouTube video-materijalu pošalji na etalent.factory.rs@ikea.com najkasnije do 3. marta 2019.

Više informacija na: http://www.ikea.rs/etalentfactory.

DOGAĐAJI

Citat dana

Nikad neceš pronaci vremena ni za šta. Ako želiš vreme, moraš ga napraviti.
Čarls Bukston