Live stream: Kako uspeti kao freelancer?

U subotu, 7. februara, od 11 časova, pridružite nam se na besplatnom seminaru: „Kako uspeti kao freelancer?''.

Freelance

Da li ste znali da danas postoji oko 30 miliona freelancera i da će ovaj broj do 2019. godine porasti na oko 40 miliona? Zašto Vi ne biste bili jedan od njih? Zamislite da radite od kuće, da sami kreirate svoje radno vreme, da radite posao koji volite i zarađujete koliko želite. Nemojte da čekate idealnu priliku, već je sami stvorite. Uzmite stvar u svoje ruke i počnite da se bavite freelancingom!

Na seminaru ćete saznati:

  • koja su najčešća freelance zanimanja,
  • kako započeti karijeru freelancera,
  • kako napredovati,
  • koje su prednosti freelancinga,
  • kako privući klijente,
  • kako steći reputaciju,
  • kako naplatiti svoje usluge.

Budite sam svoj gazda, organizujte svoje radno vreme, osetite slobodu i fleksibilnost u toku obavljanja radnih zadataka i poslova. Seminar će vam pomoći da upoznate svet freelancinga i da saznate tajne uspešnosti ovakvog modela poslovanja.

Ivan

Iskustvo profesionalca: Ivan Minić

Ivan Minić rođen je 1985. godine u Beogradu. Osnivač je Burek foruma, najveće internet zajednice na prostorima bivše Jugoslavije. Sa partnerima iz Mađarske pokrenuo je igru ConQUIZtador i portal Total Car. Osnivač je i izvršni direktor najveće regionalne konferencije −  Blogomanija. Preko 10 godina se bavi freelance dizajnom i developmentom za strane klijente. Takođe se bavi konsultantskim radom u oblasti internet marketinga, internet poslovanja i drugim srodnim oblastima.

Live stream

Zbog velikog interesovanja, omogućili smo online praćenje seminara. U subotu, 7. februara u 11:00 časova, klikom na link, pristupate prenosu seminara. Za praćenje putem live streama nije potrebno prijavljivanje.

LS

Za sve dodatne informacije možete nam se obratiti putem maila: office@razvoj-karijere.com.

DOGAĐAJI

Citat dana

Oni koji mnogo znaju - malo govore. I obrnuto - najviše govore oni koji ništa ne znaju. To ima veze. Samo mišljenje može coveka sprečiti da govori.
Anonimni autor

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: