Smart Vision

svNa sajtu svake agencije koja se bavi komunikacijama pročitaćete neke od ovih reči, ako ne i sve: profesionalni, digital, media buying, posvećen tim, full service, event, regionalno i lokalno, PR, ATL&BTL, sve potrebe klijenata… 

Da, treba reći čime se agencija sve bavi, ali šta je onda to što jednu izdvaja od ostalih? 

Svakako ne šta sve, već kako!

FULL SERVICE Čak i kada izgleda da ne može više, mi možemo. Kreativni smo u tradicionalnim kanalima komunikacije, eksperti u novim medijima i, uvek, istraživači novih teritorija.

POSVEĆEN TIM naravno, ali i vredan, kompaktan, kreativan, efikasan, tim sa mnogo talenata, koji nikada ne gubi ni nadu, ni energiju, ni motivaciju. I uvek pobeđuje u trci sa vremenom.

PROFESIONALNI da, ali i opušteni, pošteni, otvoreni. Tu smo da pomognemo, tu smo da zajedno proslavimo dobro obavljen posao, tu smo da iskreno kažemo i ono što bi neko drugi prećutao. Prijateljski.

DODATNA VREDNOST Dovoljno je da kažemo da, za nas, ovo nije samo fraza.

REGIONALNO I LOKALNO Jednostavno, mi poznajemo ova tržišta jer smo na njima prisutni više od 10 godina.

SVE POTREBE KLIJENATA Zaista, sve što vam je potrebno, plus ono najvažnije – sveže ideje i strast sa kojom radimo svoj posao.

DOGAĐAJI

Citat dana

Da bi neko saznao šta i ti znaš, treba da ga pronadeš i nauciš.
Anonimni autor

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: