SPECIJALNI DOGAĐAJ: ODLIČNI VI – ODLIČAN BREND

U subotu, 10. juna, od 10:00, pridružite nam se na specijalnom događaju ODLIČNI VI – ODLIČAN BREND.

ov

Na ovom besplatnom događaju polaznici će saznati kako:

  • istražiti koncept jedinstvene vrijednosti – istaći svoje jedinstvene talente, vještine i osobine koje vas čine posebnima;
  • poboljšati i ubrzati proces izgradnje osobnog brenda;
  • identifikovati i privući ciljnu publiku i razumjeti njihove potrebe kako biste prilagodili svoj osobni brend i izdvojili se iz mase; 
  • izgraditi prepoznatljivu prisutnost na svim kanalima komunikacije;
  • istražiti ulogu i važnost umrežavanja u izgradnji osobnog brenda. 

Uspješan brend ima moć da transformiše vašu karijeru. Zato ne propustite idealnu priliku koju vam nudi BusinessAcademy za transformaciju vaše karijere uz iskusnog mentora Vedrana Peršića, koji će vam na osnovu bogatog iskustva i dugogodišnje uspješne karijere prenijeti savjete, odgovoriti na sva vaša pitanja i nedoumice, te dati jasne smjernice za izgradnju odličnog brenda! Saznajte kako da svoje jedinstvene talente, vještine i osobine pretvorite u prepoznatljiv glas, stil i vizuelni identitet koji će privući pažnju i izdvojiti vas od konkurencije. Bez obzira na to da li ste student, profesionalac u ranoj fazi karijere ili iskusni stručnjak, ovaj događaj će vam pomoći da iskoristite svoj pun potencijal i ostvarite profesionalni uspjeh! 

Iskustvo profesionalca: Vedran Peršić

Vedran PeršićOd 2001. godine Vedran se bavi odnosima s javnošću, marketingom i pitanjima od javnog značaja. Dugogodišnji je predavač različitih modula iz korporativnih komunikacija. Trenutno vrši funkciju Country Managera u kompaniji Bloomberg Adria iz BiH, a na poziciji direktora sektora Marketing i komunikacije u banci Sberbank BH bio je od 2013. godine. Prije toga bio je najodgovornija osoba za korporativne komunikacije svih firmi članica ASA Prevent grupacije punih pet godina, rukovodio press službom Međunarodne komisije za nestale osobe (ICMP) tri godine, bio glasnogovornik OHR-a, te šef produkcije misije UN u Bosni i Hercegovini. Po završetku BBC škole televizijskog novinarstva, punih pet godina izvještavao je o političkim, ekonomskim i socijalnim pitanjima iz BiH i svijeta. Bio je predsjednik Upravnog odbora Mreže Globalnog sporazuma UN u BiH, član Nadzornog odbora marketinške agencije Euromedia, te član skupštine Vanjskotrgovinske komore BiH. Predsjednik je skupštine Udruženja PRIBA.
Aktivni je član IABC-a.

Live stream u subotu, 10. juna od 10:00 - klikom na link pristupate prenosu seminara.

is

Gdje i kada?

Specijalni događaj će biti održan u prostorijama BusinessAcademy (Zmaja od Bosne 16, Kubus D, Sarajevo), 10. juna, s početkom u 10 časova​.


Za sva dodatna pitanja obratite nam se putem imejl-adrese: office@razvoj-karijere.com.

DOGAĐAJI

Citat dana

Mi zapravo znamo ako malo znamo. Sa znanjem raste i sumnja.
Johan Volfgang Gete

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: