LIVE STREAM SPECIJALNOG DOGAĐAJA: Pobjeda bez borbe: Kako voditi ljude kroz promjene uz inspiraciju iz vojne i poslovne doktrine

U subotu, 13. maja, od 9:30, pridružite nam se na specijalnom događaju „Pobjeda bez borbe: Kako voditi ljude kroz promjene uz inspiraciju iz vojne i poslovne doktrine”. 

Live stream - Pobjeda bez borbe: Kako voditi ljude kroz promjene uz inspiraciju iz vojne i poslovne doktrine

Na ovom događaju učesnici će proći kroz sljedeće stavke:

  • primjena vojne i poslovne doktrine u vođenju ljudi kroz promjene;
  • inspirisanje i motivacija zaposlenih da prihvate promjene i usvoje novu kulturu organizacije; 
  • upotreba metoda planiranja i strategija kako bi se uspješno sprovodile poslovne promjene;
  • poboljšanje komunikacijskih vještina u vođenju ljudi;
  • sprovođenje procjene rizika i osiguravanje plana kontinuiteta poslovanja tokom promjena;
  • identifikacija ključnih poslovnih izazova i ciljeva, te osiguravanje njihove uspješne realizacije.

Specijalni događaj će vam pružiti vrijedna znanja i vještine potrebne za vođenje tima kroz svaku promjenu, bez obzira na njenu složenost. Uz iskusnog lidera i eksperta za komunikacije Nazifa Hasanbegovića, kao i specijalnog gosta Ismeta Kadića, istražit ćete i savladat ćete strategije koje su se pokazale uspješnima u vojnom i poslovnom svijetu i naučit ćete kako ih primijeniti na svoj tim. 

Iskustvo profesionalaca: Nazif Hasanbegović i gost predavač Ismet Kadić

Nazif HasanbegovićNazif Hasanbegović je magistar komunikacijskih nauka i certifikovani trener sa više od 15 godina relevantnog profesionalnog iskustva. Stručnjak je za menadžment ljudskih resursa (HRM), a specijalizovan je i za edukaciju, uključujući kreiranje i izvođenje coachinga, predavanja i poslovnih obuka. Angažovan je na poslovima kreiranja i razvoja odnosa s javnošću i odnosa s medijima. Pored toga, bavi se dizajniranjem i implementacijom kampanja usmjerenih ka promjeni svijesti javnosti, uticajem na ponašanje i zagovaranjem vrijednosti, te kreiranjem interne i eksterne komunikacijske strategije i planova za vladine i nevladine institucije, kao i za poslovne klijente. Trenutno je na poziciji direktora kompanije CMC d. o. o., koja se bavi marketingom, komunikacijom i odnosima s javnošću. 

Ismet Kadić ima preko 32 godine iskustva na poslovima u ministarstvu odbrane (definisanju politike, njihova izrada, implementacija i praćenje aktivnosti, kako u Bosni i Hercegovini tako i u okruženju (Srbija, Albanija), uključujući i operacije podrške miru. Ima i dugogodišnje profesionalno iskustvo na programima sa međunarodnim partnerima kao službenik za podršku klijentima i ekspert za NATO i EU/EUFOR. Sprovodio je i obuke o multinacionalnom upravljanju krizama u Izmiru i učestvovao u značajnim mirovnim misijama. Odlikovan je medaljama misije NATO Resolute Support Mission, misije UN, misije EUTM, kao i medaljom predsjednika Centralnoafričke Republike. Voditelj je mobilnog tima za obuku Centra za obuku za operacije podrške miru (Peace Support Operations Training Centre – PSOTC).

Live stream u subotu, 13. maja od 09:30 - klikom na link pristupate prenosu seminara. 

live stream

Gdje i kada

Seminar će biti održan u prostorijama BusinessAcademy (Zmaja od Bosne 16, Kubus D, Sarajevo), 13. maja, s početkom u 9:30​.

Za sva dodatna pitanja obratite nam se putem email adrese: office@razvoj-karijere.com.

DOGAĐAJI

Citat dana

Mi zapravo znamo ako malo znamo. Sa znanjem raste i sumnja.
Johan Volfgang Gete

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: