Srednje Škole

srednjeskole.edukacija.rs:  Kako da odlučite koju ćete školu da upišete?

Kako bi genijalna ideja o prvom internet portalu o svim srednjim školama u Srbiji zaživela i postala uspešna stvarnost, LINK group, kompanija posvećena obrazovanju i poslovnom usavršavanju mladih u Srbiji, pružila je kompletan oslonac za njenu najbolju realizaciju i poslovno ostvarenje.

Zahvaljujući ovoj uspešnoj saradnji, sada sve podatke o državnim i privatnim srednjim školama u Srbiji možete naći na jednom mestu, na sajtu srednjeskole.edukacija.rs.

Kako funkcioniše portal Srednje Škole i šta vam omogućuje?

Postoje mnoge poteškoće sa kojima se učenici suočavaju prilikom završetka osnovne škole. Potrebno ih je rešiti. Srednjeskole.edukacija.rs daje odgovore na sva pitanja đaka osmaka.
 
Osim informacija o srednjim školama, adresama i brojevima telefona, na sajtu postoji i kalendar upisa, sa najvažnijim datumima koji su učenicima potrebni prilikom upisa, a mogu saznati i koliko im je bodova potrebno za željenu školu.
 
Učenici se takođe na sajtu mogu informisati o cenama školarine, preuzimati zbirke zadataka, literaturu i sl.
Pored mnogobrojnih drugih pogodnosti, korisnici ovog sajta mogu koristiti i forum, gde se mogu informisati o svemu što ih interesuje, postaviti pitanje, konsultovati se međusobno, potražiti savete ili pomoć od drugih učenika.

Sadasnji i budući gimnazijalci nisu jedini koji posećuju ovaj sajt, često im se pridružuju roditelji, i to na forumu.

Kako je nastao sajt Srednje Škole?

Student poslovne informatike Ljubiša Pavlović pokrenuo je ovu ideju o svojevrsnom onlajn informatoru sa registrom svih državnih i privatnih srednjih škola u Srbiji, ali i forumom na kome učinici razmenjuju svoja iskustva i informacije.
Projekat je nastao u cilju pružanja pomoći učenicima u trenucima donošenja odluke koja će u znatnoj meri uticati na njihovu budućnost.

Svaki osmak u Srbiji pregledao je ovaj sajt u proseku 5 do 6 puta, a krajem maja i početkom juna, u vreme upisa, sajt ima i do 300 pregleda. Sajt se ažurira svakog dana i ima preko 1300 registrovanih korisnika! Za samo godinu dana sajt je posećen oko milion puta. Na ovom mestu postoji sve ono što jednom đaku osmaku treba za upis u željenu školu.

Posetite sajt Srednje Škole >>

DOGAĐAJI

Citat dana

Nije siroče onaj ko je ostao bez roditelja, nego je siroče onaj ko je ostao bez znanja i odgoja.
Anonimni autor

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: