Standard Furniture Factory

logoStandard Furniture Factory d.d. Sarajevo je privredno društvo sa šezdesetogodišnjom tradicijom u preradi drveta i proizvodnji nameštaja i 100% je izvozno orijentisana kompanija. Lider je u Bosni i Hercegovini u oblasti proizvodnje i prodaje trpezarijskog nameštaja od masivnog drveta na tržištu zemalja Evropske unije, posebno na tržištu Nemačke.

Koristeći isključivo domaći repromaterijal, kompanija postiže izuzetne poslovne rezultate i trenutno je u najuspešnijem periodu od svog postanka, a ovo su neki od faktora koji su takođe zaslužni za ostvarivanje takvih rezultata:

 

  • visok kvalitet proizvoda
  • kontinuiran rad sa postojećim kupcima,
  • stalni angažman u potrazi za novim kupcima i, na taj način, obezbeđenje tržišta za proizvodni asortiman,
  • praćenje promena i zahteva tržišta, te prilagođavanje potražnji kupaca,
  • adekvatan stručni kadar,
  • fleksibilnost proizvodnje – pruža veliku prednost kompaniji u odnosu na konkurenciju,
  • i daje odličnu priliku za aktivno učešće na tržištu.


Kompanija Standard Furniture Factory d.d. je bila i ostaje prepoznatljiv brend u srednjoj/višoj cenovnoj klasi nameštaja od masivnog drveta. Zahvaljujući povećanoj potražnji za drvoprerađivačkim proizvodima na stranom tržištu, te sposobnosti Standard Furniture Factory d.d. Sarajevo da prati trendove u potražnji za proizvodima i odgovori na izazove modernog poslovanja, izvoz proizvodnog asortimana beleži kontinuiran porast. Danas, Standard Furniture Factory d.d, čiji se nameštaj nalazi u domovima zemalja regiona, u zemljama Evropske unije, širi poslovne aranžmane i na tržište Skandinavije.

Kompanija danas zapošljava više od 850 radnika raznih profila, uz tendenciju stalnog i kontinuiranog rasta proizvodnje.

Web site: www.standard-furniture.ba

DOGAĐAJI

Citat dana

Nikad ne započni dan ako on nije već završen na papiru.
Anonimni autor

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: