Survey Healthcare Global

shgKompanija Survey Healthcare Global osnovana je 2009. godine i vodeći je pružalac usluga prikupljanja podataka za istraživanje tržišta u zdravstvu. Naš ekspanzivni globalni panel od više od 2 miliona verifikovanih zdravstvenih radnika u svim glavnim terapijskim kategorijama osnažuje agencije za istraživanje tržišta i konsultante da podrže farmaceutske kompanije, kao i kompanije koje prodaju medicinske uređaje, u donošenju kritičnih odluka koje utiču na zdravstvene rezultate.

Kompaniju SHG vodi posvećen tim stručnjaka za istraživanje tržišta u zdravstvu sa različitim „pozadinama” i oblastima stručnosti. Zajedno imamo preko 100 godina iskustva u agencijama za istraživanje tržišta, firmama za prikupljanje podataka i kao pružaoci tehnologija koje obuhvataju i kvalitativne i kvantitativne metodologije.

DOGAĐAJI

Citat dana

Education is what survives when what has been learned has been forgotten. Obrazvoanje je ono što preživi kada se zaboravi ono što je naučeno.
B. F. Skiner

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: