Tatjana Šokčić

tatTatjana je diplomirani saobraćajni inženjer, a poseduje i zvanje mastera iz oblasti HR menadžmenta. Svoje dugogodišnje bogato iskustvo sticala je radeći sa mnogim vodećim kompanijama u svetu i kod nas, učestvujući u stvaranju dve kompanije na našem tržištu, kao i u procesu uspešne integracije tri kompanije u jednu, i u kompletnoj reorganizaciji poslovanja.

Sada vodi sopstvenu konsultantsku kuću – HR Centar i bavi se razvojem ljudi i poslovanja kroz konsalting, programe obuka, mentorstvo i coaching kako za najveće kompanije u regionu, tako i za mala i srednja preduzeća. Posebno je ponosna na svoje zvanje akreditovanog EBRD konsultanta u internacionalnim projektima razvoja SME. Kreira i realizuje programe unapređenja i optimizacije poslovanja u domenu operativnog menadžmenta, kao i programe razvoja timova i menadžera – lidera svih nivoa i profila.

Međunarodno je sertifikovani IANLP i HNLP trener, A-N Coaching Network kouč, konsultant za Hogan, SDI i Inspire alate za procenu kompetencija. 

Moto po kojem živi je – Budi promena koju želiš da vidiš u svetu.

Seminari:


DOGAĐAJI

Citat dana

Nikad ne započni dan ako on nije već završen na papiru.
Anonimni autor

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: