Tatjana Šokčić

tatTatjana je diplomirani saobraćajni inženjer, a poseduje i zvanje mastera iz oblasti HR menadžmenta. Svoje dugogodišnje bogato iskustvo sticala je radeći sa mnogim vodećim kompanijama u svetu i kod nas, učestvujući u stvaranju dve kompanije na našem tržištu, kao i u procesu uspešne integracije tri kompanije u jednu, i u kompletnoj reorganizaciji poslovanja.

Sada vodi sopstvenu konsultantsku kuću – HR Centar i bavi se razvojem ljudi i poslovanja kroz konsalting, programe obuka, mentorstvo i coaching kako za najveće kompanije u regionu, tako i za mala i srednja preduzeća. Posebno je ponosna na svoje zvanje akreditovanog EBRD konsultanta u internacionalnim projektima razvoja SME. Kreira i realizuje programe unapređenja i optimizacije poslovanja u domenu operativnog menadžmenta, kao i programe razvoja timova i menadžera – lidera svih nivoa i profila.

Međunarodno je sertifikovani IANLP i HNLP trener, A-N Coaching Network kouč, konsultant za Hogan, SDI i Inspire alate za procenu kompetencija. 

Moto po kojem živi je – Budi promena koju želiš da vidiš u svetu.

Seminari:


DOGAĐAJI

Citat dana

Oni koji mnogo znaju - malo govore. I obrnuto - najviše govore oni koji ništa ne znaju. To ima veze. Samo mišljenje može coveka sprečiti da govori.
Anonimni autor