Tele Qube

telequbeTele Qube, evropska kompanija za regrutovanje, sve je prisutnija na jednom od najplodnijih tržišta kada je u pitanju sfera inženjeringa. Sedište kompanije nalazi se u Beogradu, Srbija. Naša misija je da “pomeramo znanje” širom sveta.

Srbija i Istočna Evropa uopšte poznate su po tome što odatle dolaze mnogi stručnjaci i obučeni radnici iz tehničke sfere. Ovo uključuje: elektrotehniku, telekomunikacije, građevinarstvo, mašinstvo, IT, softverski inženjering i slično. Evropa poseduje veliki potencijal za primenu znanja koje su inženjeri iz zemalja Zapadnog Balkana u stanju da ponude. Evropskoj ekonomiji generalno potrebni su kvalitetni kadrovi, od radnika sa aktuelnim profesionalnim sertifikatima do tehničara/inženjera, i profesionalci iz zemalja balkanskog regiona tu mogu puno da ponude.
Primetili smo da u ovom trenutku na tržištu nedostaje obučenih ljudskih resursa i uspostavljamo se kao prepoznatljiv HR partner na ovom području.

Naša misija je da “pomeramo znanje“ širom sveta u različitim delatnostima. Naša vizija je da uspešno regrutujemo inženjere i tehničare i da povežemo njihove veštine, iskustvo, znanje i motivaciju sa potrebama naših klijenata. Da postanemo prepoznatljiv HR partner na međunarodnom tržištu.

Web site: www.hr.teleqube.com/

DOGAĐAJI

Citat dana

Nikad ne započni dan ako on nije već završen na papiru.
Anonimni autor

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: