Tender5

Tender5 – online servis koji povezuje majstore i klijente

Tender5 predstavlja jedan od najuspešnijih projekata LINK Business Incubatora, koji već neko vreme sa velikim uspehom povezuje klijente sa odgovarajućim izvođačima radova, na obostrano zadovoljstvo: kroz zdravu konkurenciju za izvođače, a kroz mogućnost izbora najbolje ponude za klijente.

Šta je Tender5?

Reč je o internet servisu koji se bavi besplatnim pružanjem informacija ljudima koji su u potrazi za izvođačima radova. Sa jedne strane – ukoliko vam je potreban majstor bilo koje vrste, na jednom mestu možete pregledati bogatu ponudu i odlučiti se na osnovu njihovih referenci, cene, kvaliteta i ponude; sa drugde strane – ukoliko ste izvođač radova, možete ponuditi svoje usluge i u najkraćem mogućem roku steći nove klijente, razgranati svoj posao i podići biznis na jedan ozbiljniji i viši nivo.

Tender5 je savršena ideja, koja je, budući da olakšava međusobnu saradnju i pospešuje izgradnju, unapređenje i promenu na bolje, dobila punu podršku LINK Business Incubatora. To je biznis koncept čiji smo potencijal odmah prepoznali i odlučili da ga podržimo, omogućivši sve neophodne resurse za uspešnu realizaciju.

Tender5 je već zabeležio ogroman porast u poslovanju, ali dosadašnji uspeh predstavlja tek početak.

Građanima klik do kućnog majstora; majstorima klik do novog posla

Ovaj sistem omogućava klijentima da u kratkom roku, lako i bez stresa dobiju uslugu koja im je potrebna, dok istovremeno izvođačima radova pomaže u pronalaženju novih klijenata.

Izvođači radova  svakodnevno dobijaju aktuelne zahteve, na koje mogu konkurisati i postaviti svoju ponudu. Konačna ponuda se postavlja tek nakon što izvođač vidi pravo stanje stvari na terenu.
Za svaki zahtev se može nadmetati najviše 5 izvođača, koji na vreme dobijaju informacije sa opisom ponude, lokacije i vremenskim rokovima. Sa druge strane, klijent u svakom trenutku može da proveri kakve su kvalifikacije i ocene usluge majstora kojeg želi da unajmi.

Tender5 funkcioniše u cilju pružanja koristi i zadovoljstva obema stranama, a uspešnost ovakvog načina poslovanja potvrđuje veliki broj zadovoljnih klijenata.

Posetite sajt Tender5 >>

DOGAĐAJI

Citat dana

Samo čovek koji ništa ne uči, nikada ne greši.
Teodor Ruzvelt

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: