Teneo

teneoTeneo d.o.o. Sarajevo posjeduju višegodišnje iskustvo u poslovanju na implementaciji i realizaciji IT projekata, što uključuje usluge za strategijsko upravljanje i transformaciju poslovanja te usluge za integraciju ICT rješenja temeljem upravljanja poslovnim procesima, upravljanja znanjem i upravljanja programima i projektima. Korisnici proizvoda i usluga su iz područja privrede, finansijskog i javnog sektora.

Teneo d.o.o. podržava kompletan ciklus stvaranja vrijednosti kod korisnika: od konsaltinga za strategijsko upravljanje, vođenje programa i projekata, implementacija ICT rješenja, informacijska sigurnost te revizija poslovanja. Teneo d.o.o. je firma osnovana 2012. godine u želji da na BiH tržištu ponudi najkvalitetniji konsalting iz oblasti IT sigurnosti kao i dobrih praksi upravljanja kompleksnim IT sistemima.

Naše iskustvo se odlikuje u preko 15 godina intezivnog rada i raznovrsnih projekata kada su u pitanju informacione tehnologije i implementacija rješenja za modernizaciju poslovanja naših klijenata.

Pored pomenutih usluga Teneo d.o.o. uživa u statusu Microsoft partnera.

Naša misija je biti partner našim klijentima prilikom donošenja strateških odluka o ulaganju u modernizaciju poslovanja putem informacionih tehnologija. Naša vizija je postati najbolja firma u Bosni i Hercegovini za konsalting u strateškom planiranju razvoja IT-a.

DOGAĐAJI

Citat dana

Obrazovanje je jednostavno duša zajednice kada se prenosi sa generacije na generaciju.
Žilbert K. Čelsterton

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: