Teneo

teneoTeneo d.o.o. Sarajevo posjeduju višegodišnje iskustvo u poslovanju na implementaciji i realizaciji IT projekata, što uključuje usluge za strategijsko upravljanje i transformaciju poslovanja te usluge za integraciju ICT rješenja temeljem upravljanja poslovnim procesima, upravljanja znanjem i upravljanja programima i projektima. Korisnici proizvoda i usluga su iz područja privrede, finansijskog i javnog sektora.

Teneo d.o.o. podržava kompletan ciklus stvaranja vrijednosti kod korisnika: od konsaltinga za strategijsko upravljanje, vođenje programa i projekata, implementacija ICT rješenja, informacijska sigurnost te revizija poslovanja. Teneo d.o.o. je firma osnovana 2012. godine u želji da na BiH tržištu ponudi najkvalitetniji konsalting iz oblasti IT sigurnosti kao i dobrih praksi upravljanja kompleksnim IT sistemima.

Naše iskustvo se odlikuje u preko 15 godina intezivnog rada i raznovrsnih projekata kada su u pitanju informacione tehnologije i implementacija rješenja za modernizaciju poslovanja naših klijenata.

Pored pomenutih usluga Teneo d.o.o. uživa u statusu Microsoft partnera.

Naša misija je biti partner našim klijentima prilikom donošenja strateških odluka o ulaganju u modernizaciju poslovanja putem informacionih tehnologija. Naša vizija je postati najbolja firma u Bosni i Hercegovini za konsalting u strateškom planiranju razvoja IT-a.

DOGAĐAJI

Citat dana

Education is what survives when what has been learned has been forgotten. Obrazvoanje je ono što preživi kada se zaboravi ono što je naučeno.
B. F. Skiner

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: