Timski rad i timske uloge

Timski rad je svuda oko nas. Svakodnevno smo deo tima koji čini naša porodica. Odlaskom na posao postajemo deo projektnog, marketinškog ili proizvodnog tima. Na košarkaškoj utakmici koju svakog vikenda rado odigrate sa svojim prijateljima vi ste deo tima.

Da li ste se ikada zapitali kako su ti timovi formirani i šta ih čini posebnim?

Neretko ćete naići na poistovećivanje grupe i tima, a zapravo se govori o dva posve različita pojma. Da bi grupa dostigla nivo tima potrebno je vreme, rad i trud svakog člana grupe. Nekoliko je faza koje se moraju proći pre nego što timski rad postane očigledan i kao takav jedinstven. Upravo u timskom radu leži jedan od najvažnijih ključeva poslovnog uspeha.

O tome šta je grupa, a šta tim i koji su koraci u formiranju uspešnog tima i uloge koje njegovi članovi prihvataju, govoriće Anetta Der Radivojević, magistar psihologije. Anetta je specijalista za ljudske resurse i zapošljavanje u kompaniji Youngculture i rado je viđen gost predavač na Filozofskom fakultetu, na katedri za psihologiju.


Predavanje je zakazano za subotu 11. juna sa početkom u 11:45h u prostorijama u Zemunu.

Iskoristite još jedno subotnje jutro za vašu edukaciju!

Vidimo se!

DOGAĐAJI

Citat dana

Nikad ne započni dan ako on nije već završen na papiru.
Anonimni autor

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: