Tri nove pozicije - Zepter International d.o.o.

ZZepter International je multinacionalna kompanija koja proizvodi, prodaje i distribuira ekskluzivne, visokokvalitetne proizvode, uglavnom putem direktne prodaje, ali i u sopstvenim prodajnim salonima. Pored toga, Zepter grupa je uspešno proširila svoje poslovanje i na oblasti finansija i osiguranja. Od svog osnivanja, Zepter nastoji da poboljša kvalitet života ljudi širom sveta, time što će postati deo njihovog svakodnevnog života.
Kompanija Zepter prisutna je u više od 40 zemalja, na 5 kontinenata, ne samo kroz direktnu prodaju, već poseduje i brojne prodavnice i salone, locirane u najlepšim ulicama svetskih metropola. Pored toga, poseduje 7 fabrika, smeštenih u Nemačkoj, Italiji i Švajcarskoj, i više od 320.000 m2 poslovnog prostora na najboljim lokacijama u metropolama širom sveta.
Činjenica da je tokom proteklih nekoliko veoma uspešnih decenija kompanija Zepter stekla više od 80.000.000 zadovoljnih korisnika i da je prodato više od 760.000.000 proizvoda, dokazuje da ime Zepter uvek znači: vrhunski kvalitet, prepoznatljiv stil, i trajnu vrednost Zepter proizvoda!

Ovom prilikom prosledili su nam konkurs za pozicije:

Prijava:

  • Link za prijavu je u opisu oglasa
  • Krajnji rok za prijavu je: 13. 7. 2024.
  • Samo kandidati koji uđu u uži izbor biće kontaktirani.

DOGAĐAJI

Citat dana

Nije siroče onaj ko je ostao bez roditelja, nego je siroče onaj ko je ostao bez znanja i odgoja.
Anonimni autor

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: