Turistička agencija Viva

VivaTuristička agencija Viva osnovana je 2003. godine. Tokom dugog niza godina i nebrojeno mnogo uspešno organizovanih putovanja širom sveta, pozicionirali su se na tržištu među vodećim turističkim agencijama. Poseduju licencu OTP 61/2010 za organizovanje putovanja u zemlji i inostranstvu, a mogu se pohvaliti i aktivnim članstvom u IATA i YUTA organizacijama.

Turistička ponuda agencije Viva svrstava se u najraznovrsniju i najpovoljniju. Organizuju turističke obilaske najvećih svetskih metropola kao što su: Rim, Venecija, Milano, Pariz, Barselona, Madrid, Beč, Budimpešta, Prag, Istanbul, Minhen, Amsterdam, Lisabon, Moskva, Dubai… Kod njih možete naći i aranžmane za letnju i zimsku sezonu, daleke destinacije, krstarenja, izlete, grupne i individualne programe, avio karte, hotelski smeštaj, rent a car. Takođe, organizuju studentske i školske ekskurzije, kao i team building putovanja.

Pored poslovnica u Beogradu na adresama Krunska 48 i Bul. Mihajla Pupina 10a, agencija je 26. marta 2015. otvorila poslovnice i u Novom Sadu na adresi Železnička 13 i Nišu na adresi Koste Stamenkovića 6.

Website: http://www.vivatravel.rs/

DOGAĐAJI

Citat dana

Da bi neko saznao šta i ti znaš, treba da ga pronadeš i nauciš.
Anonimni autor

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: