Una Kasagić

unaUna Kasagić je master psihologije, osnivač i edukator Centra za stres menadžment StressLess. StressLess vjeruje u zdravu organizacionu kulturu i unapređenje ličnih i profesionalnih vještina zaposlenih u cilju ostvarenja maksimuma njihovih potencijala i konkurentnosti na tržištu rada. Bachelor i master studije je završila na Filozofskom fakultetu u Banjoj Luci, a boravkom u SAD stekla je dodatne i unaprijedila postojeće vještine iz oblasti internacionalne komunikacije i adaptacije na multikulturalno okruženje. Lično i profesionalno je orijentisana ka psihologiji, a iskustvo je sticala i gradila radeći u sektorima u kojima je efikasna komunikacija s ljudima ključna za uspješnu saradnju. Sa ostatkom svog kreativnog i energičnog StressLess tima svakodnevno razbija predrasude o psihologiji i njenoj primjeni u odgovoru na potrebe savremenog tržišta.

Radionica:


DOGAĐAJI

Citat dana

Edukacija je ključni element preživljavanja jer smo iz perioda industrijske tranzicije prešli u postindustrijsku, koja se bavi obradom informacija, a ne proizvodnjom dobara.
Gordon Mekfarlan

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: