Unija Ads

unijaadsUnija Ads je marketinška agencija koja nudi kompletne marketinške usluge.

Agencija je nastala kao rezultat višegodišnje uspješne saradnje između Vision agencije i Unija Smart Accounting računovodstvenog servisa, za koji je agencija prethodno obavljala marketinške usluge, radi stvaranja novih poslovnih prilika i širenja poslovanja.

U partnerstvu s Unijom je osnovana nova agencija, koja je pod novim imenom nastavila uspješno poslovanje Vision agencije (Vision Agency). Vision Agency su osnovale 2019. godine dvije mlade entuzijastične poslovne žene. Njihov tim čine mladi ali iskusni ljudi u sferi digitalnog marketinga, koji ulažu zajedničke napore kako bi ostvarili ciljeve svojih klijenata. Njihov rad obuhvata različita područja marketinga: optimizaciju pretraživača (SEO), marketing na društvenim mrežama (social media marketing), marketing putem e-pošte (e-mail marketing), digitalni marketing, PR i event management.

DOGAĐAJI

Citat dana

Education is what survives when what has been learned has been forgotten. Obrazvoanje je ono što preživi kada se zaboravi ono što je naučeno.
B. F. Skiner

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: