Unimet

logoKompanija Unimet se bavi mašinskom obradom na CNC mašinama, izradom velikog broja pozicija od lima, sklapanjem i testiranjem različitih uređaja.

Sedište kompanije se nalazi u Kaću, pored Novog Sada, u severnom delu Srbije.
Oko 70% proizvoda Unimet isporučuje poslovnom partneru Brovex AB, sa sedištem u Švedskoj, dok je 30% proizvoda namenjeno kupcima u Italiji, Nemačkoj, Francuskoj, Engleskoj i Švajcarskoj.

Najzastupljeniji proizvod koji Unimet izrađuje su jedinice namenjene za upravljanje protokom fluida (pozicioneri i davači položaja), ventili, laserski uređaji za građevinarstvo, podsklopovi za pick and place mašine za elektronsku industriju, delovi mašina za pakovanje i delovi pneumatskih uređaja. Od nedavno Unimet proizvodi i delove za avio-industriju.

Posredstvom Brovexa, Unimet snabdeva procesnu industriju u SAD i Evropi širokim asortimanom proizvoda i rezervnih delova. Krajnji kupci proizvoda su kompanije iz naftne, hemijske, prehrambene, farmaceutske i drugih oblasti industrije.

Web site: www.unimet.rs

DOGAĐAJI

Citat dana

Education is what survives when what has been learned has been forgotten. Obrazvoanje je ono što preživi kada se zaboravi ono što je naučeno.
B. F. Skiner

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: