Unior Teos alati

uniorUnior Teos alati d.o.o. su trgovinsko preduzeće, osnovano 1995. godine u Beogradu. Njihova osnovna delatnost je trgovina alatom i priborom, pre svega onima namenjenim za profesionalnu upotrebu, ali i za potrebe hobi korisnika.

Generalni su uvoznik i distributer UNIOR ručnog alata za Srbiju, a takođe i direktan uvoznik i distributer za merni alat BMI, INSIZE i Wezu, kofere i torbe za alat B&W International, rezni alat ULTRA NOVA, profesionalni električni alat i pribor BOSCH, DeWALT, Makita, električni alat i pribor Black&Decker.

Unior Teos alati obezbeđuju kupcima i korisnicima alata i pribora uslugu prepoznatljivog kvaliteta i u potpunosti zadovoljavaju potrebe korisnika za svim vrstama alata, pribora i srodne robe.
Njihova ambicija je da u najskorijem vremenskom roku zauzmu vodeće mesto u trgovini alatima i priborom u Srbiji, sa UNIOR-om kao najzastupljenijom robnom markom ručnih alata na tržištu.

Web site: www.uniorteos.com

DOGAĐAJI

Citat dana

Samo čovek koji ništa ne uči, nikada ne greši.
Teodor Ruzvelt

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: