Kako upravljati novcem


kako upravljati novcem(Ne)očekivana ekonomska kriza donela je promene koje smo bili prinuđeni da prihvatimo. Pojedinci, pa i čitave korporacije, našli su se pred ozbiljnim egzistencijalnim problemima koje su morali u hodu da rešavaju, boreći se za očuvanje stabilnosti.

Tri godine nakon početka krize od suštinske važnosti je da odluke koje donosimo, kako poslovne tako i privatne, budu dobro promišljene. A kako živimo u zemlji u tranziciji, odluke koje donosimo su rizičnije i mogu nas skupo koštati. Mnogo je saveta na koji način ponovo „stati na noge“ i uložiti novac u cilju kreiranja profita, a koji će biti pravi zavisi od vas i faktora iz okruženja.

Sa načinima na koje bi trebalo da upravljate svojim novcem u vremenu krize upoznaće vas dr Zoran Grubišić, profesor na Beogradskoj bankarskoj akademiji – Fakultetu za bankarstvo, osiguranje i finansije. Dr Zoran Grubišić poseduje zvanje međunarodnog eksperta za vrednovanje investicionih projekata i zvanje ovlašćenog procenjivača vrednosti kapitala.

 

Predavanje je zakazano za 27.08. sa početkom u 11h.

 Vidimo se!

DOGAĐAJI

Citat dana

Obrazovanje treba da počne od sebe samoga.
Ludvig Fojerbah

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: