Uspešno web poslovanje danas i sutra

U subotu 13. oktobra u organizaciji Centra za razvoj karijere očekuje vas još jedan seminar. Od 10 časova imaćete priliku da prisustvujete predavanju na kome ćete saznati nešto više o HTML-u i njegovoj primeni. Takođe ćete naučiti kako da upravljate poslovnim odlučivanjem na osnovu web analitike.
  • Osnove web analitika

VaragiU prvom delu seminara, od 10-13h, naučite koji su to osnovni načini praćenja Web statistike. Kako koristiti alate za statistike posećenosti sajtu a sve to u cilju upravljanja poslovnim odlučivanjem na osnovu online analitike.

Predavač je Dragan Varagić, podpredsednik kompanije InternetGroup, bloger, online strateg. Bavi se i savetodavnim uslugama iz oblasti poslovne primene Interneta. Vlasnik je Web sajta www.pretraga.rs i najstarijeg e-mail časopisa u Srbiji “Pretraga i prezentovanje“; bloga www.draganvaragic.com i servisa za online distribuciju saopštenja PRobjave.com. Koordinator je specijalističkih strukovnih studija iz E-poslovanja www.iimeuro.uns.ac.rs, FTN, Novi Sad. Predavač na ITS-u i ITAcademy Beograd.
  • Prošlost, sadašnjost i budućnost HTML-a

KokezaŠta je HTML i kako nastaju sajtovi?
Šta se dešava u pozadini svakog sajta?

Na drugom predavanju od 13-14h saznajte kako će izgledati sajtovi u budućnosti i šta se može očekivati od HTML 5. Koje su njegove prednosti u odnosu na prethodne verzije i šta nam novo donosi.

Na ovu temu pričaće nam Damir Kokeza. Diplomirao 2008. godine na Fakultetu za Informatiku i računarstvo, smer grafički dizajn. Web dizajnom se bavi više od 10 godina, a iskustvo je stekao učestvovanjem na brojnim domaćim i stranim web projektima. Kreator je prve srpske browser igre - Coloniam. Trenutno zaposlen kao glavni web dizajner u kompaniji Mozzart u Beogradu.

Ko može da se prijavi?

Broj mesta je ograničen. Samo najbrži će imati mogućnost da uživo prate ovaj seminar. Prijavljivanje traje samo do petka, 12. oktobra u 17:00. Broj mesta je ograničen, zato požurite!

Prijavi se

Gde i kada?

Seminar će se održati u subotu, 13. oktobra u prostorijama LINK group-a, Cara Dušana 34, Zemun sa početkom u 10:00.
 
O mogućnosti praćenja seminara putem live stream-a ćete biti naknadno obavešteni.

DOGAĐAJI

Citat dana

Ne gubi vreme žaleci zbog grešaka načinjenih u prošlosti. Izvuci iz njih naravučenije i guraj dalje.
Braun