Utisci sa seminara: 5 koraka do uspeha!

U subotu, 22. februara, u organizaciji Centra za razvoj karijere, održan je seminar „5 koraka do uspeha”. Predavač je bila Neva Rajković. Nadamo se da ste uživali prateći ovaj seminar, kao i da vam je doneo nova znanja koja će vam koristiti u daljem usavršavanju, kako na ličnom tako i na profesionalnom planu.

Materijale sa seminara možete preuzeti na linku u nastavku:

slika

Šta su rekli polaznici?

Naučila sam prvenstveno da sve svoje ciljeve treba prvo da definišem i, naravno, krenem u akciju ka ostvarenju istih, umesto što ih samo zamišljam i želim. Veoma poučno predavanje.
Nataša Petrović, učesnica seminara

Najviše mi se dopada što se uči kroz praktične primere u životu. Nema puno teorije, koja po meni manje pomaže nego sama praksa. Predavač je bio više nego stručan, a i gradivo koje je pređeno je bilo zanimljivo. Na seminaru sam naučio da nije dovoljno samo razmišljati i planirati o svom uspehu, nego biti odgovoran i stupiti u akciju da se taj uspeh reši i postigne željeni rezultat. Predavanje mi je pomoglo da shvatim da treba uzeti stvar u svoje ruke i rješavati situacije na koje nailazimo u toku svog života. Najlakše je sedeti kod kuće i ne raditi ništa, zato se treba aktivirati i boriti se za sebe kako bi nam bilo bolje. Zbog toga iznova moramo da učimo, da proširujemo svoja znanja i svoje mogućnosti.
Zlatko Matijević, polaznik ITAcademy

Naučio sam kako da se bolje organizujem i sistematizujem ono što je meni bitno u ovom trenutku, tj. da se samo posvetim određenim, prioritetnim ciljevima, ne baveći se sa raznoraznim stvarima koje mi odvlače vreme.
Željko Šakotić, polaznik ITAcademy

Koncept predavanja je, po mom mišljenju, bio na zavidnom nivou. Naučila sam kako definisati rezultate i pristupiti akciji rešavanja postavljenih ciljeva.
Vesna Smolović, polaznica BusinessAcademy

Izbor predavača je fantastčan! Sve mi se dopalo, ali, nažalost, kratko je trajalo. Ova tema je meni već poznata od ranije ali uvek je dobro čuti, pogotovo ako je u pitanju jedan ovakav predavač.
Tatjana Vilenica, student ITS-a

Dopala mi se neposrednost i otvorena i dinamična komunikacija predavača sa posetiocima seminara. Činilo mi se da bi ovo bilo dobro produžiti u serijal predavanja. Pre nego poželim određene želje, ciljeve, uspehe, naučila sam i kako to poželeti. Sada mogu bolje da komuniciram, prvo sama sa sobom, a onda ću to primeniti i šire u sferi mog delovanja, privatno i u poslu.
Dušica Jocić, učesnica seminara

Izuzetan izbor predavača. Na seminaru Kreiranje uspeha došao sam sa očekivanjem da čujem nešto novo, naučim nove stvari i nove načine da poboljšam svoj život i usmerim svoje zaposlene na kreiranje sopstvenog uspeha u kompaniji. Ovo iskustvo mi je otklonilo neke nedoumice koje sam imao i za kratko vreme pomoglo da donesem neke odluke. Moja očekivanja su ispunjena u potpunosti, čak i više od toga pošto imam ideju da predavanje organizujem i za svoje zaposlene.
Miodrag Todorović, polaznik BusinessAcademy

Interesantan i dinamičan koncept predavanja! Seminar je odlično vođen, sve pohvale predavaču. Bilo je reči o mnogim aspektima razvoja ličnosti, naučio sam par novih tehnika kojima sada mogu da definišem svoje ciljeve i tehnike-akcije kako da realizujem iste.
Niko Filipović, učesnik seminara

DOGAĐAJI

Citat dana

Poslovni ambijent ne postaje snažan zahvaljujuci radnoj snazi ili sirovinama, već zahvaljujući stalnom i intenzivnom učenju.
Piter Druker

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: