Utisci sa seminara: Kako da zaštitite svoj novac?

U subotu, 12. jula, u organizaciji Centra za razvoj karijere, održan je seminar „Kako da zaštitite svoj novac?”. Predavač je bio profesor ITS-a Vladimir Simović. Nadamo se da ste uživali prateći ovaj seminar, kao i da vam je doneo nova znanja koja će vam koristiti u daljem usavršavanju, kako na ličnom tako i na profesionalnom planu.

Materijale sa seminara možete preuzeti na linku u nastavku:

slika

Šta su rekli polaznici?

Sve mi se svidelo i sve je bilo na očekivanom nivou. Dakle, vrlo uspešno organizovano. Većinu podataka sa ovog seminara znamo ili zbog toga što smo direktno umešani ili indirektno, jer smo pročitali, čuli ili slično. No, jedan ukupan pregled ovog područja nam pomaže da bolje sagledamo neke specifične situacije sa kojima se u tom okruženju možemo sresti i ovim saznanjima i savetima možda uspešnije i kvalitetnije rešiti.
Mladen Unetić, polaznik BusinessAcademy

Najviše mi se dopao praktičan i slikovit prikaz opasnosti (zloupotreba), kao i rešenje istog problema, diskusija i praktični saveti šta, kako i kada uraditi. Stečena znanja sa ovog seminara mogu mi pomoći da povećam šanse da sačuvam svoj novac, kao i da sačuvam sebe od neprijatnosti i nerviranja. Još jednom, sve pohvale za organizatore i predavača.
Jakša Suzić, student ITS-a

Atmosfera je bila ugodna, a seminar veoma zanimljiv, mogu reći – do sada najbolji od svih. Na seminaru sam naučio mnogo stvari o merama sigurnosti korišćenja elektronskih kartica. Pre ovog seminara korišćenje kartica na bankomatima shvatao sam olako i nisam toliko brinuo za sigurnost. Od sada pravilno koristim karticu i obraćam pažnju na svaki detalj koji bi mogao da ugrozi sigurno korišćenje kartice.
Admir Bečić, polaznik ITAcademy

DOGAĐAJI

Citat dana

Bolje je naučiti i nepotrebno, nego ništa.
Anonimni autor