VELUX Srbija

Velux

VELUX je vodeća globalna kompanija na tržištu građevinskih materijala i već 60 godina uspešno posluje u preko 40 zemalja. Njihov proizvodni program sadrži širok asortiman krovnih prozora, rešenja za ravne krovove, proizvoda za dekoraciju i zaštitu od sunca, roletne, proizvode za ugradnju, za daljinsko upravljanje i termalne solarne panele za ugradnju na krovove.

Njihove osnovne vrednosti utemeljene su na viziji dnevne svetlosti, svežeg vazduha i kvaliteta života. Prioritet u kompaniji VELUX je kvalitet proizvoda, te značajno izdvajaju za testiranja, kontrolu kvaliteta i ispitivanje tržišta. VELUX fabrike sertifikovane su po ISO 9001 standardu, a krovni prozori dizajnirani su i proizvedeni u skladu s relevantnim međunarodnim standardima.

VELUX grupa ima više od 10.000 zaposlenih. Fokusirani su na razvoj svojih zaposlenih i na kreiranje optimalnog okvira za njihov rad i motivaciju. U osnovi međusobnih odnosa nalazi se maksima: nije važno šta ste, nego kako radite.

Web site: www.velux.rs

DOGAĐAJI

Citat dana

Da bi neko saznao šta i ti znaš, treba da ga pronadeš i nauciš.
Anonimni autor

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: