Verifikacioni Laboratorij „Verlab“ d.o.o.

verlabVerifikacioni Laboratorij „Verlab“ d.o.o. jedan je od najopremljenijih laboratorija za verifikaciju i testiranje medicinske opreme u Evropi. Verifikacioni Laboratorij „Verlab“ d.o.o. je mjeriteljska laboratorija imenovana od strane Instituta za mjeriteljstvo BiH koja od 2015. godine poruža usluge ispitivanja i verifikacije medicinskih uređaja sa funkcijom mjerenja u Bosni i Hercegovini. Laboratorij Verlab d.o.o. posjeduje standard za poslovanje ISO 9001 kao i standard za laboratoriju za ispitivanje medicinske opreme – ISO 17020 čime osiguravamo kvalitet pružene usluge klijentima. Verlab d.o.o. je jedan od najopremljenijih laboratorija za verifikaciju i testiranje medicinske opreme u Evropi. Za našu firmu rade uposlenici specijalizovani i obučeni za poslovanje i rad sa pomenutom djelatnošću. U svrhu bolje uslužnosti prema kupcima, surađujemo i sa vanjskim saradnicima iz medicinske, biomedicinske i kompjuterske branše, koji daju svoj doprinos kroz prezentacije i edukacijska predavanja o standardima, mjeriteljstvu i medicinskim uređajima.

DOGAĐAJI

Citat dana

Education is what survives when what has been learned has been forgotten. Obrazvoanje je ono što preživi kada se zaboravi ono što je naučeno.
B. F. Skiner

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: