Vesna Buvarović

Vesna BuvarovićTrenutno radi kao direktorka administracije i podrške u vodećoj lokalnoj kompaniji EuroExpress. Vesna je diplomirani inžinjer hemijske tehnologije s MBA obrazovanjem i bogatim radnim iskustvom – od višeg stručnog saradnika u diplomatiji, preko produkt i brend menadžera, menadžera prodaje, marketing menadžera, menadžera prodajnog programa do menadžera ljudskih resursa.

Godinama aktivno sudjeluje u velikom broju različitih lokalnih, regionalnih i internacionalnih razvojnih projekata, seminara i panela, kao i mentorskih programa i edukacija iz područja prodaje, marketinga i menadžmenta ljudskih resursa, te procesnog i projektnog menadžmenta.

Dugogodišnja karijera u gotovo svim područjima menadžerskog rada na različitim organizacijskim nivoima rezultirala je, pored formalnog obrazovanja, i bogatim iskustvom iz realnog sektora, ekspertizom u definiranju strategije poslovanja, kao i organizaciji, vođenju timova i radnih procesa.

Tokom intenzivne suradnje s vodećim multinacionalnim kompanijama (P&G, Coty, Estee Lauder, Mattel, Milford, Shell, Braun, Duracell itd.) u periodu dužem od 15 godina imala je priliku implementirati njihove poslovne prakse, projekte i marketinške kampanje na našem tržištu, ali i naučiti kako ih uvijek dijelom prilagoditi lokalnim potrebama.

Paralelno s radom, sve vrijeme na lokalnim i međunarodnim seminarima i edukacijama aktivno radi na usavršavanju postojećih i učenju novih znanja i vještina iz različitih domena menadžerske prakse. Samo neki od njih su: Capability Development Program, Lean procesni & projektni menadžment, Leadership akademija, Financije za neekonomiste, Integrirane marketing komunikacije, Korporativni brending i komunikacije, Strateško upravljanje i zadovoljstvo kupaca, Future of Retail, Market Segmentation and Positioning, Account Handling (organizirano vođenje kupaca) itd.

Seminar:

  • Osnovne menadžerske vještine

DOGAĐAJI

Citat dana

Nikad ne započni dan ako on nije već završen na papiru.
Anonimni autor

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: