Veštine pregovaranjavestine pregovaranjaNisu svi ljudi na svetu ni stvoreni ni otvoreni za pregovaranje. Nekima se ne sviđaju cene u jednoj prodavnici pa jednostavno odu u drugu. Međutim, pregovaranje je takmičenje u kojem se može uspeti. Samo je potrebno znati kako.

Pregovaranje je veština, strategija, po nekima čak i umetnost. Radionica koju smo pripremili za vas omogućiće vam da indentifikujete kojoj "vrsti" pregovarača pripadate. Upoznaćete se sa 7 različitih stilova vođenja pregovora i koje su prednosti i mane svakog od njih. U drugom delu radionice saznaćete sve o "Win-Win" metodi pregovaranja, osnove govora tela koje treba da ukažu u kom pravcu pregovori idu kao i tehnike za prevazilaženje određenih problema koje "teški" pregovarači donose za pregovarački sto.

Moderator radionice je Aleksandar Đorđević,  diplomirani ekonomista, zaposlen na poziciji menadžera za merdžere i akvizicije u Societe Generale banci. Aleksandar poseduje višegodišnje iskustvo u oblasti privatizacije i upravljanja projektima, kao i u izradi procena vrednosti, finansijskih i poslovnih analiza. Duži vremenski period je radio kao menadžer projekata u Agenciji za privatizaciju.

Radionica će se održati 08. oktobra sa početkom u 10h na našoj lokaciji u Cara Dušana 34, Zemun.

DOGAĐAJI

Citat dana

Obrazovanje treba da počne od sebe samoga.
Ludvig Fojerbah

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: