Virtuelne organizacije

Na predavanju pod nazivom Virtuelne organizacije ćete imati priliku da detaljno upoznate glavne karakteristike virtuelnih organizacija kao i faze životnog ciklusa. Razmatrajući ulogu ovih organizacija sa predavačem ćete diskutovati o razlozima za ulazak u virtuelnu organizaciju a predavanja će biti potkrepljena primerima ovih elektronski povezanih mreža pojedinaca i organizacija.

Predavanje Virtuelne organizacije održaće dr Ivan Stefanović koji je svoje osnovne i magistarske studije završio na Fakultetu organizacionih nauka, gde je odbranio i doktorsku disertaciju. Dr Ivan Stefanović ima bogato predavačko iskustvo. Nekoliko godina je bio zaposlen u Visokoj poslovnoj školi strukovnih studija iz Čačka, gde je obavljao poslove asistenta u nastavi na predmetima Menadžment i Marketing i odnosi s javnošću. Na Visokoj školi za poslovnu ekonomiju i preduzetništvo iz Beograda je takođe bio izabran za asistenta na predmetu Menadžment, gde je stekao i zvanje docenta i držao nastavu na predmetima Menadžment i Menadžment malih i srednjih preduzeća.

 

Pored rada na strukovnim i akademskim studijama, jedan deo svog angažmana je posvetio radu na projektima i konsaltingu. Uža specijalnost su mu oblasti strategijskog menadžmenta i organizacionog dizajna. Objavio je veliki broj radova u naučnim časopisima i u zbornicima radova sa naučnih skupova.

 

Vidimo se 10.12.2011. u 10:00!

DOGAĐAJI

Citat dana

Edukacija je ključni element preživljavanja jer smo iz perioda industrijske tranzicije prešli u postindustrijsku, koja se bavi obradom informacija, a ne proizvodnjom dobara.
Gordon Mekfarlan

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: