Virtuo

Virtuo

Društvo Virtuo d. o. o. (Banja Luka) osnovano je 2014. godine kao prva virtuelna kancelarija u Bosni i Hercegovini. Nakon osnivanja su radili na popularizaciji i promociji usluga virtuelne kancelarije na ovim prostorima. Paralelno uz to razvijali su vlastiti softver za servisiranje klijenata i vođenje virtuelne kancelarije. S vremenom je taj softver evoluirao i postao temelj za razvoj brenda Virtuo kao pružaoca usluga virtuelne kancelarije u regionu. Kroz lokalne kancelarije korisnicima jednostavno i bez gubitka vremena obezbjeđuju računovodstvene usluge, pravne usluge, bankarske usluge, usluge osiguranja, kao i niz drugih usluga koje čine svakodnevicu poslovanja. Širenje brenda je zasnovano na franšiznom modelu poslovanja. Nakon osam godina rada, mogu da se pohvale sa preko 180 servisiranih klijenata u BiH i sa trenutno devet aktivnih lokacija u šest zemalja jugoistočne Evrope. Usluge održavaju na visokom nivou, a cilj im je ispuniti očekivanja i potrebe klijenata.

Web site: www.virtuo.global

DOGAĐAJI

Citat dana

Education is what survives when what has been learned has been forgotten. Obrazvoanje je ono što preživi kada se zaboravi ono što je naučeno.
B. F. Skiner

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: