Vojislav Ivanović

slikaVojislav Ivanovićje po profesiji elektroinženjer. Radio je u sektorima prodaje i marketinga u vodećim svetskim korporacijama, kao što su Digital Equipment Holland i AT&T Europe. Profesionalnu karijeru započeo je u kompanijama ZPR (zastupnik Fujitsu computers za Jugoslaviju) i Elektrotehna iz Ljubljane (zastupnik Digital Equipment Corporation) kao sales representative za velike kompjutere. 1978. godine postaje sales executive za Large Computers Group u kompaniji Digital Equipment Holland, koja je u to vreme bila drugi najveći proizvođač kompjuterskih sistema i usluga na svetu. Neki od njegovih klijenata bili su Philips, univerziteti Wageningen i Ensheide, Kontrola Letenja…

U Holandiji je radio do 1985. godine, kada prelazi u Digital Suisse u Ženevi, gde postaje direktor prodaje za Grčku, Kipar i Tursku. Nakon tri godine postavljen je za European Account Managera za Dow Chemical, drugu najveću hemijsku korporaciju na svetu, da bi 1992. godine bio unapređen u direktora prodaje i marketinga za Hemijsku Industriju Evrope.

Više puta je nagrađivan za izuzetne uspehe u radu sa klijentima. Nakon 20 godina rada u Digitalu, prelazi u AT&T Europe, gde radi kao direktor Major Accounts Europe i odgovoran je za posao sa najvećim klijentima ovog svetskog giganta u telekomunikacijama, kao što su Manesmann Germany, Mobilcom Austria, Belgacom Belgija, France Telekom, British Telekom, Irish Telekom, Telefonica Spain, Nortel Norway, Telecom Italia, Moscow Telekom… Već nakon 6 meseci unapređen je u potpredsednika ove kompanije za Evropu u oblasti Telekomunikaciona industrija, prodaja i marketing.

Seminari:

DOGAĐAJI

Citat dana

Nikad ne započni dan ako on nije već završen na papiru.
Anonimni autor

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: