Vortimer Consulting

logoKompanija Vortimer vam nudi profesionalni međunarodni konsalting servis za pregovore, efektivne interaktivne treninge za saradnike u sferi prezentacije, prodaju proizvoda i usluga, kao i negovanje odnosa sa klijentima, uz potpisivanje Ugovora o poverljivosti – Confidentiality Agreement. Vortimer posluje na srpskom, engleskom i ruskom jeziku.

Usluge kompanije Vortimer namenjene su zapadnim firmama, koje interesuje poslovanje na teritorijama Srbije, Balkana, Rusije, Uzbekistana; srpskim firmama, koje interesuje međunarodno poslovanje i kojima je potreban pregovarač-poliglota sa međunarodnim biznis iskustvom; malim i srednjim firmama, koje pokušavaju da se probiju na međunarodno tržište, suočavaju se sa novom vrstom pregovora i treba im servis profesionalnog konsultanta-pregovarača na srpskom, engleskom i ruskom; firmama čije je poslovanje u naglom rastu ili stagnaciji – u oba slučaja treba im aktivan prodajno orijentisani trening saradnika.

Web site: www.vortimer-consulting.com

DOGAĐAJI

Citat dana

Da bi neko saznao šta i ti znaš, treba da ga pronadeš i nauciš.
Anonimni autor

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: