Voxellab

vxVoxellab d.o.o je kompanija koja se bavi upotrebom, primenom i razvojem novih tehnologija. Fokusirani su na vrhunska dostignuća iz oblasti 3D tehnologije, uključujući 3D štampu, 3D skeniranje, 3D modeliranje i softverski razvoj. Cilj im je  da naprave 3D revoluciju u Srbiji, čineći ove tehnologije budućnosti pristupačne svima.

Raspolažu sa profesionalnim uređajima poslednje generacije koji pružaju mogućnost izrade prototipova i funkcionalnih proizvoda u četiri različite tehnologije 3D štampe, primerene za širok spektar primena. Ovakva tehnička opremljenost ih čini jedinstvenim u regionu. Od vizuelizacije proizvoda i izrade maketa u punom koloru do izrade funkcionalnih prototipova sa mikronskom preciznošću, u stanju su da odgovore na svaki zahtev. Moguća je izrada od preko 20 različitih materijala kao što su guma, potpuno transparentna plastika, medicinski sertifikovan biokompatibilan materijal, ABS i tako dalje.

Tehnologija 3D skeneranja koju koristie omogućava skeniranje predmeta svih veličina, u visokoj rezoluciji sa teksturom u punom koloru.

Nude profesionalnu uslugu preciznog 3D projektovanja i modeliranja tehničkih i organskih formi na osnovu tehničkih crteža, skica ili fotografija za potrebe vizualizacije, izrade prototipa,

Pored pružanja profesionalnih usluga 3D štampe, 3D skeniranja i 3D modeliranja, vrše prodaju 3D opreme i materijala različitih proizvođača. Celokupan izbor 3D štampača, 3D skenera, filamenata i prateće opreme možete pogledati na prvoj on­line prodavnici 3D opreme u Srbiji ­ www.3dmarket.rs.

Premijerno u Srbiji predstavljaju izradu Mini­Me replika ljudi u boji. Objedinjeni proces izrade koji su razvili koristeći najnovije 3D tehnologije 2013. godine, je bio među prvim komercijalnim sistemima u svetu.

Web site: www.voxellab.rs

DOGAĐAJI

Citat dana

Education is what survives when what has been learned has been forgotten. Obrazvoanje je ono što preživi kada se zaboravi ono što je naučeno.
B. F. Skiner

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: