Voxellab

vxVoxellab d.o.o je kompanija koja se bavi upotrebom, primenom i razvojem novih tehnologija. Fokusirani su na vrhunska dostignuća iz oblasti 3D tehnologije, uključujući 3D štampu, 3D skeniranje, 3D modeliranje i softverski razvoj. Cilj im je  da naprave 3D revoluciju u Srbiji, čineći ove tehnologije budućnosti pristupačne svima.

Raspolažu sa profesionalnim uređajima poslednje generacije koji pružaju mogućnost izrade prototipova i funkcionalnih proizvoda u četiri različite tehnologije 3D štampe, primerene za širok spektar primena. Ovakva tehnička opremljenost ih čini jedinstvenim u regionu. Od vizuelizacije proizvoda i izrade maketa u punom koloru do izrade funkcionalnih prototipova sa mikronskom preciznošću, u stanju su da odgovore na svaki zahtev. Moguća je izrada od preko 20 različitih materijala kao što su guma, potpuno transparentna plastika, medicinski sertifikovan biokompatibilan materijal, ABS i tako dalje.

Tehnologija 3D skeneranja koju koristie omogućava skeniranje predmeta svih veličina, u visokoj rezoluciji sa teksturom u punom koloru.

Nude profesionalnu uslugu preciznog 3D projektovanja i modeliranja tehničkih i organskih formi na osnovu tehničkih crteža, skica ili fotografija za potrebe vizualizacije, izrade prototipa,

Pored pružanja profesionalnih usluga 3D štampe, 3D skeniranja i 3D modeliranja, vrše prodaju 3D opreme i materijala različitih proizvođača. Celokupan izbor 3D štampača, 3D skenera, filamenata i prateće opreme možete pogledati na prvoj on­line prodavnici 3D opreme u Srbiji ­ www.3dmarket.rs.

Premijerno u Srbiji predstavljaju izradu Mini­Me replika ljudi u boji. Objedinjeni proces izrade koji su razvili koristeći najnovije 3D tehnologije 2013. godine, je bio među prvim komercijalnim sistemima u svetu.

Web site: www.voxellab.rs

DOGAĐAJI

Citat dana

Nikad ne započni dan ako on nije već završen na papiru.
Anonimni autor

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: