Web Center

Sa sedištem u Crnoj Gori, Web Center  je vodeća firma za veb dizajn, grafički dizajn i internet konsalting, usmerena na stvaranje posebno kreiranih web rešenja, prilagođenih za postizanje željenih rezultata na planu internet marketinga.

Za njihove kreacije zaslužan je internacionalni tim profesionalaca, angažovanih u Nemačkoj, Austriji, Italiji, Srbiji i Crnoj Gori, koji se bavi izradom ličnih i poslovnih internet prezentacija, portala, internet marketingom i konsaltingom, optimizacijom sajtova za pretraživanje, grafičkim dizajnom i organizacijom prodaje putem interneta.

Web Center svojim klijentima nudi „poslovno-centričnu“ grupu rešenja koja pomažu da se svaki subjekat usmeri ka tome da postane lider u svom segmentu poslovanja.

Web site: www.webcenter.me

DOGAĐAJI

Citat dana

Education is what survives when what has been learned has been forgotten. Obrazvoanje je ono što preživi kada se zaboravi ono što je naučeno.
B. F. Skiner

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: