Web Center

Sa sedištem u Crnoj Gori, Web Center  je vodeća firma za veb dizajn, grafički dizajn i internet konsalting, usmerena na stvaranje posebno kreiranih web rešenja, prilagođenih za postizanje željenih rezultata na planu internet marketinga.

Za njihove kreacije zaslužan je internacionalni tim profesionalaca, angažovanih u Nemačkoj, Austriji, Italiji, Srbiji i Crnoj Gori, koji se bavi izradom ličnih i poslovnih internet prezentacija, portala, internet marketingom i konsaltingom, optimizacijom sajtova za pretraživanje, grafičkim dizajnom i organizacijom prodaje putem interneta.

Web Center svojim klijentima nudi „poslovno-centričnu“ grupu rešenja koja pomažu da se svaki subjekat usmeri ka tome da postane lider u svom segmentu poslovanja.

Web site: www.webcenter.me

DOGAĐAJI

Citat dana

Edukacija je ključni element preživljavanja jer smo iz perioda industrijske tranzicije prešli u postindustrijsku, koja se bavi obradom informacija, a ne proizvodnjom dobara.
Gordon Mekfarlan

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: