WEBCentric

webcentricWEBCentric je softverska kompanija sa sedištem u Beogradu, specijalizovana za razvoj Web aplikacija.

Počeli smo 2005. kao mala firma sa jednim jedinim klijentom, a danas imamo sopstveni softverski proizvod - Price2Spy koji koristi više od 440 klijenata širom sveta. 
Price2Spy je servis za praćenje cena na online prodavnicama, u potpunosti osmišljen i razvijen od strane WEBCentric-ovog tima, počevši od 2010. Ova moćna alatka pomaže internet trgovcima da prate da li su njihove cene suviše niske ili visoke u odnosu na konkurente na tržištu, analiziraju dobijene podatke i zatim optimizuju svoju cenovnu strategiju, sve u cilju povećanja profita ili prodaje (u zavisnosti od strategije na tržištu). Neprestano radimo na unapređenju svog proizvoda, što znači konstantan rad na novim mogućnostima softvera.

Takođe bavimo se razvojem e-commerce aplikacija za potrebe klijenata, kompleksnih web sajtova i web aplikacija koje se integrišu u postojeće poslovne procese naših klijenata.

Tehnologije u kojima najviše radimo su: Java, Spring, jQuery, MySQL Server, MariaDB, Galera Cluster.

Tim trenutno sačinjava 37 kolega, od čega su više od polovine programeri.

DOGAĐAJI

Citat dana

Nikad ne započni dan ako on nije već završen na papiru.
Anonimni autor

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: