Wig

WigKompanija WIG već 20 godina se uspešno bavi ugovaranjem i oblikovanjem rešenja za kompletnu kontrolu procesnih sistema ili određeni deo, primenom multidisciplinarnog inženjerskog pristupa. Oni, između ostalog, pružaju i konsultantske usluge u oblasti kontrole procesnih sistema.

Njihova tehnička i projektna rešenja bazirana su na najsavremenijim modelima, naprednim tehnologijama i inovativnom pristupu. WIG se posebno izdvaja kao vodeća domaća organizacija na polju "komercijalnih merenja" (Custody transfer measurements) nafte i gasa i primene sistema upravljanja "Foundation Fieldbus" u različitim procesima.

Inače, Ministarstvo nauke i tehnološkog razvoja proglasilo je WIG inovativnom organizacijom. U ovoj kompaniji ističu da su, od samog početka, njihove ideje vodilje u odnosima sa klijentima: impozantna inženjerska praksa, obostrano razumevanje, znanje i iskustvo.

Web site: www.wig.rs

DOGAĐAJI

Citat dana

Nikad ne započni dan ako on nije već završen na papiru.
Anonimni autor

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: