Xl.net

Xl.netXL.net je softverska kompanija sa bogatim iskustvom na polju istraživanja i razvoja i operativnog menadžmenta. Njen motivisani tim softverskih eksperata obezbeđuje klijentima adekvatna i inovativna rešenja.

XL.net pomaže klijentima da premoste jaz između svog softvera danas i sutra – bilo da su u pitanju software to software ili software to hardware rešenja, adaptacije, razvoj, prilagođavanje ili novi početak. Kreira proizvode iz domena telekomunikacija, zaštite, mobilnih uređaja, medija, interneta...

Vreme do formulisanja rešenja i izlaska na tržište ne mora da bude dugo. XLnet poseduje širok spektar stručnih znanja, kao i menadžersku sposobnost da se stvari uzmu u svoje ruke i razmišlja unapred.

Web site: xl.net

DOGAĐAJI

Citat dana

Edukacija je ključni element preživljavanja jer smo iz perioda industrijske tranzicije prešli u postindustrijsku, koja se bavi obradom informacija, a ne proizvodnjom dobara.
Gordon Mekfarlan

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: