Zapošljavanje u multinacionalnim kompanijama

Tokom poslednje decenije, domaće tržište su preplavile multinacionalne kompanije. Sa sobom su donele svoju organizacionu kulturu i ponašanje, procedure i pravila koja nije lako primeniti na prostorima jakih tradicionalnih vrednosti i shvatanja.

Otvaranjem novih proizvodnih postrojenja i fabrika, kancelarija i predstavništva, pružena je mogućnost velikom broju radnika da svoje karijere nastave u nekoj od svetskih giganata.

 


zaposljavanjeKoliko je lako doći do zaposlenja u jednoj takvoj kompaniji?

Kako teče proces od momenta slanja vaše aplikacije, do momenta kada potpišete ugovor?

Na koji način bi trebalo da se pripremite za niz intervjua koji vas očekuju pre nego što započnete novi period u vašoj karijeri?

 

Na ova pitanja će vam odgovor pružiti Boban Romić, Trade Marketing Coordinator u Apatinskoj pivari koji je i sam pre nego što je došao do ove pozicije prošao više desetine krugova selekcije, kako u Apatinskoj pivari, tako i na prethodnim radnim mestima.

Saznajte iz iskustva drugih kako se najbolje pripremiti za intervjue u multinacionalnoj kompaniji i kako obezbediti svoje mesto u njihovom timu.

 

Predavanje je zakazano za 02. jul sa početkom u 12h u prostorijama LINK group u Zemunu.

Vidimo se!

DOGAĐAJI

Citat dana

Obrazovanje treba da počne od sebe samoga.
Ludvig Fojerbah

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: