LIVE STREAM: Značaj i evolucija PR trendova - David Dowse

U subotu, 25. januara, od 11:00 časova, Centar za razvoj karijere pripremio je za vas seminar na engleskom jeziku.

„Jedan od mojih prvih poslova  bio je pisanje studije slučaja, kako bih ubedio ljude da koriste mobilne telefone. Izgeda da sam poprilično uspeo u tome”,  kaže gospodin David Dowse, suvlasnik PR agencije Webb Dowse Intelligent Corporate Communications.

Karijeru u oblasti odnosa sa javnošću započeo je u vreme kada je faks mašina predstavljala pojam napredne tehnologije. Od tada, gospodin Dowse radio je u preko trideset zemalja širom sveta i uvek je bio šampion entuzijazma kada je reč o novim tehnologijama, od povezivanja na internet  putem CompuServe u hotelskoj sobi u Buenos Airesu, koristeći laptop sa crnobelim ekranom i dial-up modem,  pa do tvitovanja sa događaja u Alžiru.

Predavanje će vas provesti kroz razvoj tehnološke revolucije u proteklih 25 godina. Biće reči o tehnologiji i njenom uticaju na medije, o tome kako se ona menjala i kako nastavlja da se menja, što predstavlja izazov i jak podsticaj za stalno napredovanje i usavršavanje PR profesionalaca. Upravo zato što revolucija još uvek traje, biće reči i o tome gde će nas u budućnosti tehnologija odvesti. Na predavanju će, takođe, biti reči i o osnovama dobre komunikacije i o tome koliko je ona značajna za uspešnu karijeru pojedinca.

Live stream

Zbog velikog interesovanja, omogućili smo online praćenje seminara. U subotu, 25. januara u 11:00 časova, klikom na link, pristupate prenosu seminara. Za praćenje putem live streama nije potrebno prijavljivanje.


Za sva dodatna pitanja obratite nam se u odgovoru na ovaj mejl.

DOGAĐAJI

Citat dana

Majka je obrazovanje u jednoj riječi.
Napoleon Bonaparta

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: