LINK Apprentice Program - Learn by Doing

Vaš CV je i dalje prazan, bez radnog iskustva i učešća u realnim projektima?
Imamo rešenje!

Kompanija LINK group pokrenula je LINK Apprentice Internship Program (LAP) – program podrške poslovnom uspehu  svojih polaznika i studenata, kako bi svima onima koji su završili ITAcademy, BusinessAcademy, InternetAcademyVisoku školu strukovnih studija za informacione tehnologije - ITS, Akademiju lepih umetnosti i multimedija - ALUM ili Visoku školu za informacione tehnologije, ekonomiju i preduzetništvo - ITEP pomogla u ostvarenju profesionalnih ciljeva.

Svesni smo da svaki poslodavac, a pogotovo oni najuspešniji, za koje bi većina volela da radi, traži makar minimalno radno iskustvo. Zato želimo da vam omogućimo ne samo ispunjen CV i rutinu u radu, već i ono najvrednije – savete i tajne profesionalaca u svojim oblastima. Većina ljudi koji danas imaju impozantne karijere imali su sreću da nakon višegodišnjeg volontiranja preuzmu „cake” najboljih, što ih je kasnije izdvojilo iz mase kandidata i osiguralo uspešnu karijeru. Vi to možete da dobijete za samo 3 meseca.

Jedini uslov je da ste:

 • mladi, a odgovorni,
 • motivisani,
 • spremni da radite na svom usavršavanju i učite,
 • komunikativni i sa inicijativom,
 • nemate radno iskustvo, ali imate šta da pokažete,
 • spremni da položite kvalifikacioni test za učešće u programu,
 • i, naravno, da ste završili ITAcademy, BusinessAcademy, ITS ili ITEP.

Vaše prvo radno iskustvo

Pružamo vam priliku da steknete svoje prvo radno iskustvo u kompaniji čije ste edukativne programe završili. Sigurni u znanje koje smo vam preneli, u vaš kvalitet i talenat, želimo da upotpunimo vaš proces edukacije kroz rad u kompaniji LINK group, multinacionalnoj kompaniji koja se već 15 godina bavi edukacijom i sertifikacijom u oblasti IT-ja i savremenog poslovanja, uspešno ostvarujući misiju podizanja nivoa školstva u oblasti profesionalnog, visokog i srednjoškolskog obrazovanja.

U okviru našeg obrazovnog sistema u Srbiji postoje četiri obrazovne institucije: ITAcademy, BusinessAcademy, Visoka škola strukovnih studija za IT – ITS i Srednja škola za IT – ITHS, sa sedištem u Beogradu i predstavništvom u Novom Sadu. Centar u Bosni i Hercegovini nalazi se u Sarajevu, u Rumuniji u Bukureštu i Temišvaru, a odnedavno smo svoje poslovne aktivnosti započeli i u Ukrajini.

LAP

Uspeh nije stvar sreće. Treba prepoznati priliku i iskoristiti je.

LAP program će pružiti priliku izabranim polaznicima naših edukativnih ustanova da tri meseca rade, stiču praktična iskustva i preuzmu tajne profesionalaca u okviru naše kompanije - kompanije LINK group.

Težimo tome da najbolji polaznici i studenti naših obrazovnih institucija dobiju šansu da postanu i njeni zaposleni, ili da nakon prakse u LINK groupu pronađu najbolji posao na tržištu rada.

Mi, zaposleni u LINK groupu, verujemo da će naš budući zajednički rad dati svima bolju perspektivu – nama originalne ideje i nove projekte, a vama šansu za posao. Spremni smo da ulažemo u vas i tako premostimo jaz između obrazovanja i rada, koji postoji u savremenom društvu.

Ukoliko umete da prepoznate priliku i voljni ste da uložite svoje vreme, usavršavate se i učite od najboljih pridružite se našem timu kao:

IT Administration


Praktikant sektora za IT administraciju >>


Web Application Development Team

 

Praktikant PHP tima >>


Center for Career Development

 

Praktikant Centra za razvoj karijere >>


Desktop Application Development Team

 

Praktikant C# tima >>


Public Relations

 

Praktikant PR sektora >>


Web Design Team

 

Praktikant Design tima >>


Print Design

 

Praktikant Design tima >>


Client Support Services

 

Praktikant servisa za klijente >>


Technical Support Team

 

Praktikant tima tehničke podrške >>


Web Editing & Internet Marketing Team

 

Praktikant uredničkog tima >>


Video & Sound Production

 

Praktikant sektora za video produkciju >>


Educational Material Production

 

Praktikant u timu za izradu materijala za učenje >>


Sales and Marketing

 

Praktikant sektora za prodaju i marketing >>


HR Team

 

Praktikant sektora za ljudske resurse >>


BusinessAcademy Learning Services Team

 

Praktikant na BusinessAcademy >>


SEO/PPC

 

Praktikant sektora za online oglašavanje >>


Klikom na linkove pročitajte detaljne opise pozicija.

Kako da se prijavite?

Ukoliko želite da budete deo našeg kreativnog i dinamičnog tima, i steknete vredno radno iskustvo, prijavite se što pre, možda baš Vi dobijete priliku da budete LAP saradnik u jednom od sektora LINK groupa.

 • Krajnji rok za prijavu: 1.9.2017.
 • Subject mejla: LAP prijava za (naziv pozicije za koju konkurišete)
 • Prijava: CV pošaljite na mejl hr@link.co.rs.
 • Popunite anketu na ovom linku: Anketa LAP.

Oni su prošli LAP program

Pre tri meseca, vaše kolege dobile su priliku da budu deo našeg tima.

Tijana je, odmah nakon završetka školovanja, želela da znanja primeni u praksi; Boris je završio smer Elektronsko poslovanje, ali je poželeo da svoja znanja upotpuni tajnama Internet marketinga; Nikola je još 2009. završio Microsoft Web Development program, ali je poželeo da svoja programerska znanja upotpuni tajnama Internet marketinga; Tatjana je, odmah nakon završetka školovanja, želela da znanja primeni u praksi; Mladen je preuzeo tajne iskusnih programera. Ovo su iskustva samo nekih od njih:

Oduvek sam želela da budem deo ovog tima

Još na prvoj godini studija na ITS-u rodila se želja da budem deo ovog uspešnog tima i šansa za to se ukazala pred kraj školovanja, kada sam dobila priliku da učestvujem u LINK Apprentice Programu, u Centru za razvoj karijere. Učešće u ovom programu mnogo mi je značilo, kako za moj lični razvoj, tako i za primenu svega što sam naučila na ITS-u, a najviše zato što sam po završetku prakse postala deo tima u kome sam bila na obuci.

Otada sam mnogo napredovala i sada sam na poziciji Internacionalnog Coordinatora Centra za razvoj karijere za Srbiju, BiH i Rumuniju.

Zaposlio sam se nakon LAP-a

Na ITS-u sam se opredelio za smer Elektrnosko poslovanje, koji kombinuje web dizajn sa internet marketingom. Upravo tada sam i definitivno odlučio da je elektronsko poslovanje nešto čime želim da se bavim. Pred kraj školovanja, aplicirao sam za poziciju SEO/PPC praktikanta u okviru LINK Apprentice Programa.

Za 3 meseca LAP programa stekao sam neprocenjiva iskustva iz oblasti SEO optimizacije, PPC oglašavanja i, uopšteno, oblasti vezanih za internet marketing. Nakon toga sam dobio i posao LINK groupu, gde nastavljam svoje konstantno usavršavanje i sticanje novih znanja.

Kolege, ne propustite!

Praksa u LINK-u mi je dosta koristila. Pored usavršavanja znanja i raznih alata i tehnologija, upoznao sam dosta novih ljudi, koji su eksperti u svojoj struci. Imam samo reči hvale za celu ekipu LINK-a, a posebno za zanimljiv i inovativan tim s kojim sam imao prilike da sarađujem.

Kolege, ne propustite, ovo je iskustvo koje nema cenu!

 

Ja sam prezadovoljna!

Ja sam prezadovoljna praksom. Unapređivala sam svoja znanja svakodnevno, jako puno naučila, stekla neprocenjivo iskustvo radom u ovako savremenoj firmi i upoznala sjajne kolege.

Oduševljena sam ovim iskustvom i želim da se zahvalim LINK groupu što sam dobila priliku da usavršim stečena znanja.

 

Svima bih preporučio da se prijave na LAP program!

Dobio sam priliku da znanje stečeno na ITAcademy primenim u praksi i da radim na zanimljivim projektima, koristeći najmodernije tehnologije. Praksa se održava u profesionalnom i prijatnom okruženju, u timu profesionalaca koji su uvek raspoloženi da pomognu.

Svima bih preporučio da se prijave na LAP program!