Atif Bećirbašić

atifAtif Bećirbašić, mladi web developer iz Sarajeva, posljednjih osam godina aktivno se bavi razvojem i održavanjem velikog broja projekata za neke od najpopularnijih kompanija iz SAD. Neki od projekata na kojima je radio uključuju razvoj sistema monitoringa i aktivnog praćenja rada studenata i kvaliteta nastave, razvoj sistema za učenje na daljinu, razvoj sistema za upravljanje odnosima sa klijentima, kao i razvoj sistema koji radi sa Asterisk podacima (slušanje poziva u stvarnom vremenu, statistika, povijest poziva). Iza Atifa je više od 500 web stranica, web aplikacija i odredišnih stranica. Ima bogato iskustvo iz sistema za upravljanje sadržajem kao što su WordPress i Joomla, što uključuje instaliranje, konfiguraciju, razvoj plugina, kao i kastumizaciju teme. Atif trenutno obnaša funkciju CEO u kompaniji koju je osnovao, Sarajevo Digital.

Kao vrlo komunikativna i odgovorna osoba, Atif je uvijek spreman za rad, a posebno posvećuje pažnju web programiranju i trudi se naučiti novu vještinu svaki dan.

Seminar:

DOGAĐAJI

Citat dana

Nikad ne započni dan ako on nije već završen na papiru.
Anonimni autor

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: