CUSTOMER RELATIONSHIP MANAGMENT (CRM) – Digital Assets Management

DAMBalkan Crypto Exchange je brend kompanije Digital Assets Management d.o.o. koja je nastala kao pionirski poduhvat na polju tržišta digitalne imovine i blockchain tehnologije u Bosni i Hercegovini. Obzirom da na prostoru Bosne i Hercegovine ne postoji pravno lice koje integralno spaja pomenute nove tehnologije sa klasičnim tržištem, osnivači su odlučili da iskoriste veliku priliku da na lokalnom tržištu svim fizičkim i pravnim licima u Bosni i Herzegovini omoguće učešće na tržištu digitalne imovine.

Digital Assets Management d.o.o. je kompanija koja je nastala iz potrebe da na domaćem tržištu ponudi kvalitetnu uslugu, kako u smislu posredništva u kupovini i prodaji digitalne imovine, tako i u razvoju softvera i platformi na osnovu Blockchain tehnologije, te edukacije i savjetovanja naših klijenata. Zaposlenici kompanije nastojaće da kvalitetno i pažljivo prate razvoj tehnologije i tržišta digitalne imovine te da adekvatno odgovore na nove trendove na polju tehnologije, trgovine i regulative.

Misija

Misija Digital Assets Management d.o.o. je obezbjeđivanje efikasne i sigurne infrastrukture za povezivanje ponude i potražnje za digitalnom imovinom i primjena blockchain tehnologije i kripto valuta na domaćem tržištu.

Vizija

Naša vizija je da Digital Assets Management d.o.o. postane efikasan i moderan servis na prostoru Bosne i Hercegovine i Balkana i lider u primjeni i razvoju tržišta digitalne imovine kao što je blockachain tehnologija i kripto valute.

Ovom prilikom prosledili su nam konkurs za posao:

Prijava:

  • Svoj CV i motivaciono pismo pošaljite na: info@bcx.ba.
  • U subjectu mejla naglasiti: Naziv pozicije i naziv škole (ITAcademy, BusinessAcademy, InternetAcademy i ITEP).
  • Krajnji rok za prijavu: 20. 12. 2019.
  • Biće kontaktirano samo sa kandidatima koji uđu u uži izbor.

DOGAĐAJI

Citat dana

Cenim onoga ko živi da bi učio.
Fridrih Niče