Društvo Srbije za odnose s javnošću

Društvo Srbije za odnose s javnošću osnovano je 17. maja 2004. godine, nastavivši tradiciju PR Društva Jugoslavije – najstarije strukovne organizacije u ovoj oblasti na teritoriji bivše SFRJ. Osnivači društva su ugledni predstavnici Univerziteta, agencija za odnose s javnošću, državnih institucija i organizacija, kao i velikih privatnih kompanija.

Misija Društva je da doprinese unapređenju oblasti i struke odnosa s javnošću, pomogne uvođenje i primenu najviših profesionalnih i etičkih standarda i realizuje vrhunske stručne programe, organizaciju konferencija, seminara i obuka, kao i međunarodnu saradnju i razmenu iskustava.

Društvo broji 246 članova, iz svih društvenih segmenata (agencije, privreda, državne institucije, fakulteti, nevladine organizacije…) i njihov broj se svakog meseca uvećava, u proseku za 10 novih članova.

Dugoročni ciljevi za koje se Društvo Srbije za odnose s javnošću zalaže su, pored ciljeva navedenih u Misiji, i poboljšanje obrazovanja i edukacija opšte i stručne javnosti. U saradnji sa privrednim subjektima, organizacijama i stručnjacima iz srodnih i drugih oblasti, Društvo doprinosi unapređenju odnosa s javnošću na svim nivoima u našoj zemlji.

WebSite: pr.org.rs

DOGAĐAJI

Citat dana

Nije siroče onaj ko je ostao bez roditelja, nego je siroče onaj ko je ostao bez znanja i odgoja.
Anonimni autor

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: