Društvo Srbije za odnose s javnošću

Društvo Srbije za odnose s javnošću osnovano je 17. maja 2004. godine, nastavivši tradiciju PR Društva Jugoslavije – najstarije strukovne organizacije u ovoj oblasti na teritoriji bivše SFRJ. Osnivači društva su ugledni predstavnici Univerziteta, agencija za odnose s javnošću, državnih institucija i organizacija, kao i velikih privatnih kompanija.

Misija Društva je da doprinese unapređenju oblasti i struke odnosa s javnošću, pomogne uvođenje i primenu najviših profesionalnih i etičkih standarda i realizuje vrhunske stručne programe, organizaciju konferencija, seminara i obuka, kao i međunarodnu saradnju i razmenu iskustava.

Društvo broji 246 članova, iz svih društvenih segmenata (agencije, privreda, državne institucije, fakulteti, nevladine organizacije…) i njihov broj se svakog meseca uvećava, u proseku za 10 novih članova.

Dugoročni ciljevi za koje se Društvo Srbije za odnose s javnošću zalaže su, pored ciljeva navedenih u Misiji, i poboljšanje obrazovanja i edukacija opšte i stručne javnosti. U saradnji sa privrednim subjektima, organizacijama i stručnjacima iz srodnih i drugih oblasti, Društvo doprinosi unapređenju odnosa s javnošću na svim nivoima u našoj zemlji.

WebSite: pr.org.rs

DOGAĐAJI

Citat dana

Education is what survives when what has been learned has been forgotten. Obrazvoanje je ono što preživi kada se zaboravi ono što je naučeno.
B. F. Skiner

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: