Financial and Business Consultant, Business Plan Researcher and Writer i Project Manager Associate – Joorney

joorneyJoorney Business Plans je američka kompanija koja se bavi pisanjem biznis planova, sa sedištem u Majamiju. Pored kancelarije u Majamiju, kompanija ima sedišta i u Montrealu i Parizu. Predstavništvo u Srbiji posluje od 2015. godine i trenutno ima zaposlene na tri lokacije – u Beogradu, Novom Sadu i Nišu.

Kompanija pruža širok spektar usluga pisanja biznis planova za kompanije svih veličina, kao i za sadašnje i buduće vlasnike kompanija i rukovodioce. Fokus kompanije nisu uopštene, sveobuhvatne konsultantkse usluge, već specifično poslovno pisanje i finansijsko predviđanje. Velika većina usluga koje Joorney Business Plans nudi usmerena je na klijente koji posluju, ili planiraju da posluju, na tržištima u Severnoj Americi.

Joorney Srbija trenutno broji preko 40 zaposlenih i trenutno traži nove kolege na sledećim pozicijama:

Ako voliš da učiš nove stvari i da se razvijaš, Joorney Srbija je pravo mesto za tebe! Pogledaj aktuelne oglase ove kompanije i pošalji svoj CV na engleskom jeziku na apply@joorney.com.

Zaprati i LinkedIn stranicu kompanije i budi u toku sa aktuelnim dešavanjima i oglašenim pozicijama: www.linkedin.com/company/joorney-srbija/

U subject-u mejla naglasiti: naziv pozicije i naziv škole (ITAcademy, BusinessAcademy, InternetAcademy, ITS i FSU).

Krajnji rok za prijavu: 10. 5. 2021. Biće kontaktirano samo sa kandidatima koji uđu u uži izbor.

DOGAĐAJI

Citat dana

Obrazovanje je progresivno saznavanje sopstvenog neznanja.
Vil Djurant