Igor Franc

Igor BW

Doc. dr Igor Franc radi kao načelnik odeljenja za visokotehnološki kriminal Međunarodnog instituta u Beogradu. Osnovao je agenciju za bezbednost podataka SECIT security consulting, gde radi kao izvršni direktor. Bavi se informacionom bezbednošću i digitalnom forenzikom već više od 12 godina i doktorirao je u toj oblasti. Ima  više od 10 godina iskustva kao predavač, a izabran je u zvanje docenta za užu naučnu oblast informatika i računarstvo.  Napisao je više knjiga i radova u međunarodnim i domaćim časopisima, a aktivan je i kao autor tekstova iz oblasti bezbednosti na više različitih blogova. Takođe se pojavjluje i kao predavač na različitim konferencijama u zemlji i regionu. U svom poslu se često  susreće sa slučajevima ugrožavanja IT
bezbednosti u Srbiji.

Seminari:


Profil predavača

DOGAĐAJI

Citat dana

Edukacija je ključni element preživljavanja jer smo iz perioda industrijske tranzicije prešli u postindustrijsku, koja se bavi obradom informacija, a ne proizvodnjom dobara.
Gordon Mekfarlan

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: