Održan seminar: Internet of Things - Kako će nam internet i pametni uređaji promeniti budućnost?

U subotu, 21. februara, u organizaciji Centra za razvoj karijere, održan je seminar na temu „Internet of Things - Kako će nam internet i pametni uređaji promeniti budućnost?”. Predavači su bili dr Dejan Drajić, dr Nenad Gligorić i mr Divna Vučković. Nadamo se da ste uživali prateći ovaj seminar, kao i da vam je doneo nova znanja koja će vam koristiti u daljem usavršavanju, kako na ličnom tako i na profesionalnom planu.

Dejan

Materijale sa seminara možete preuzeti u nastavku:

U nastavku možete pročitati utiske učesnika sa seminara.

„Tema mi je veoma interesantna, dobila sam informaciju da još niko ko ima 66 godina nije bio na seminaru. Od predavača sam dobila korisne informacije za svoj posao. Način izlaganja je veoma prijemčiv i za nas koji nismo sasvim edukovani za IT. Zahvalna sam na dobijenom materijalu.”
Sonja Vukčević, učesnica seminara

„Dopale su mi se nove informacije koje sam imala prilike ovoga puta da čujem.”
Snežana Vranješ, učesnica seminara

„Meni lično je bio najzanimljiviji deo predavanja dr Nenada Gligorića vezan za programiranje aplikacija za upravljanje IoT tehnologijama u Java programskom jeziku.”
Luka Kosanić, student ITS-a

„Činjenica da imam privatnu firmu, govori sama za sebe u kom domenu mogu da primenim novostečena znanja. Sve što mogu da kažem je: Zaista dobro radite svoj posao, sve pohvale.”
Aleksandar Manojlović, polaznik BusinessAcademy

DOGAĐAJI

Citat dana

Mi zapravo znamo ako malo znamo. Sa znanjem raste i sumnja.
Johan Volfgang Gete

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: